Nu er det officielt: Stormester vender tilbage i særudgave

Skrevet af Kamille Isaksen

23/02/2024
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Stormester vender tilbage med en ny sæson.

Dagens topnyheder

Det er efterhånden gået hen og blevet lidt af en seerfavorit, og de fleste danskere glæder sig til, at det populære TV 2-program endnu engang ruller over skærmen. 

Det er netop blevet offentliggjort, at "Stormester" kommer tilbage med endnu en sæson, og endda en særudgave af slagsen. 

Det oplyser de på deres Instagram

I denne sæson får fem tidligere deltagere nu en unik mulighed for at vende tilbage og dyste i en ny mini-sæson med titlen "Stormester - en chance til". Denne sæson, som består af fire afsnit, byder på en række kreative og udfordrende opgaver, der skal løses under kyndig observation af værten Lasse Rimmer.

De udvalgte deltagere, der får en ny chance for at bevise deres værd, er Thomas Warberg, Linda P, Jacob Taarnhøj, Sofie Jo Kaufmanas og Eva Jin. Disse deltagere har tidligere vist deres evner i forskellige sæsoner af "Stormester", men har ikke formået at tage sejren hjem. Nu får de altså en chance til at imponere både dommere og publikum.

"Vi har allerede lavet en 'Vindernes vinder'-sæson, men i virkeligheden synes vi, at det er mindst lige så meget i programmets ånd – hvis ikke endnu mere i programmets ånd – at give en chance til, til nogle af de deltagere der ikke vandt," forklarer Jes Schrøder, TV 2s redaktør på "Stormester".

Det skriver TV 2

Siden premieren i 2018 har "Stormester" underholdt det danske publikum over syv sæsoner, og med en ottende sæson på vej senere i år, fortsætter programmet med at være en fast del af mange danskeres tv-kalender. 

Den nye mini-sæson "Stormester - en chance til" får premiere den 16. marts på TV 2 og TV 2 Play, hvor seerne igen kan forvente underholdning, når det er bedst, med velkendte ansigter i nye udfordringer.