Nyt studie viser: Disse par bliver sammen

Foto: Shutterstock

Et nyt studie har vist, hvilke par, der er mest tilbøjelige til at forblive sammen. Studiet er baseret på mere end 3.000 par over 18 år.

Der er mange, der anser dating-apps som en platform til at finde uforpligtende samvær. Et nyt studie har dog vist, at det faktisk kan være det bedste sted at finde et varigt forhold.

Læs også

Justin Bieber smider tøjet: En ting er forandret

En undersøgelse af flere tusinde par viser, at de, der mødtes online, er mere tilbøjelige til at forblive sammen, end par, der har indledt deres forhold på mere traditionelle måder. 

Så hvis du har undgået at bruge dating-apps som et sted, hvor du kan finde et vedvarende forhold, bør du måske tage det op til genovervejelse. Psykologer har ifølge The Sun tilmed hævdet, at de personer, der bruger disse apps, faktisk har bedre chancer for at finde deres udkårne. 

En undersøgelse af hele 3.235 par i Schweiz, der alle er over 18 år, har vist, at de par, der mødtes på en dating-app, var mere motiverede til at forblive sammen, end dem, der ikke gjorde dette. Det skriver The Sun

Studiet viser, at de kvinder, der brugte apps som Tinder og Bumble til at finde et match, havde større lyst til at få børn. Desuden viser studiet også, at både mænd og kvinder, der mødtes på disse apps, var lige så seksuelt og socialt tilfredsstillede som andre par. 

Studiet viste også, at apps kan hjælpe med at skabe langdistanceforhold og mere forskellige par. Det er især noget, der har åbnet op for, at højtuddannede kvinder og lavere uddannede mænd går på date med hinanden. 

Før det for alvor tog fart for dating-apps, var det diverse datinghjemmesider, der var stedet, man gik hen, hvis man fandt en partner på nettet. Undersøgelsen viste, at disse hovedsageligt tiltrak personer 40 år og folk, der tidligere er blevet skilt.

Læs også

Coronaramt far til sin forlovede: 'Læg mig ikke til at sove, så vågner jeg aldrig igen'

Dr. Gina Potarca fra Genève Universitet, sagde: "Internettet transformerer dynamikken i, hvordan folk mødes. Det giver en hidtil udset overflod af mødemuligheder og involverer en minimal indsats." 

 

Dagens Gossip