'Paradise'-babes vilde forvandling: Så meget kostede operationen

Foto: TV3

Sarah Tiedt fortæller, at hun ville have svært ved at leve med sit udseende, hvis ikke hun fik foretaget en operation for cirka fire år siden. Det seneste år begyndt at tage afstand fra kosmetiske operationer.

Gennem årene har 25-årige Sarah Tiedt fået foretaget et stort antal kosmetiske indgreb og større operationer.

Læs også

Familien fra Bryggen: Cengiz med nedslående besked

Blandt andet har den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager fået foretaget flere brystoperationer, en næseoperation, et brazilian butt lift, fremhævede kindben samt botox. 

På et tidspunkt blev det hele dog for meget. Hun lavede derfor en uvending og besluttede at vende tilbage til sit naturlige udseende. Af denne årsag besluttede hun at få fjernet det botox, hun havde i sine læber, og hun begyndte at bruge mindre makeup. 

Alligevel er der dog én af hende omfattende operationer, som hun aldrig kommer til at fortryde. 

"Jeg ville aldrig i mit liv bede om denne næse igen. Min næseoperation er den operation, jeg er gladest for. Hvis jeg måtte vælge én ting at ændre på og ikke andet, så havde jeg til en hver tid valgt min næseoperation," skriver den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager i en story. 

I denne story viser hun også et billede af, hvordan hendes næse så ud for cirka fire år siden. Ydermere afslører Sarah Tiedt også, at hendes næseoperation kostede hende 20.000 kroner. 

Forsøgte at undgå operation

Da hun fik udført sin næseoperation, var hun omring 22 år gammel. Sarah Tiedt havde på dette tidspunkt i lang tid forsøgt at vænne sig til sin naturlige næses form. Dette forsøgte hun, da hun netop ønskede at undgå en operation. 

Alligevel lykkedes det hende aldrig at blive glad for sit spejlbillede. Derfor tog hun til sidst en beslutning om at tage til Tyrkiet, hvor hun opereret hendes næse. Det gjorde hun, fordi hun havde et ønske om, at den blev mindre. 

"Det allervigtigste for mig var, at den blev mindre, og at det såkaldte “skihop” blev fjernet," siger hun.

Læs også

Seerne raser over Grease: Burde bandlyses fra skærmen

Efter operationen kæmpede hun i lang tid med hævelsen. Da den først havde lagt sig, var den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager dog rigtig glad for resultatet. 

 

Dagens Gossip