Peter Ingemann har måttet sige nej en gang for alle: Nu forklarer han årsagen

Skrevet af Kamille Isaksen

02/04/2024
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Den garvede og evigt populære tv-vært har set sig nødsaget til at sige nej en gang for alle.

Mest læste i dag

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Peter Ingemann er gået hen og blevet en af Danmarks populære værter gennem tiden, eftersom han har stået i spidsen for diverse populære TV 2-programmer.

Men selvom dette syntes at være drømmen, så har den store berømmelse og efterspørgsel resulteret i, at Peter Ingemann nu er nødt til at sige nej en gang for alle.

På sin Facebook-profil fortæller han nu, at der er en stor efterspørgsel på bryllupsvideo-hilsner, konfirmationshilsner, runde fødselsdage, små filmede indslag til taler og ‘alt derimellem’, men at han bliver nødt til at sige nej.

“Kæreste mennesker, medborgere, seere, følgere mfl. Jeg modtager dagligt flere anmodninger om at lave en videohilsen til en konfirmand, til Bjarne der bliver 60 eller et filmet input til en tale. Jeg takker VIRKELIG af hjertet for interessen,” skriver han i opslaget og fortsætter:

“Jeg bliver rørt over, at der er mennesker der mener, at netop jeg kan bidrage postivt til en festlig begivenhed. Jeg gør mig ingen illusioner og har aldrig gjort det. Jeg “svæver ikke rundt på en urealistisk krukket sky af selvfedme” – jeg er ALTID meget bevidst om, taknemmelig og ydmyg overfor, at der findes mennesker, som gider se mine tv-udsendelser, komme til mine foredrag, læse mine bøger eller tage med mig på en bustur til Berlin.”

Peter Ingemann understreger også, at han godt ved, at det bestemt ikke er en selvfølge.

Han fortæller også, at han aldrig har sagt nej til en selfie eller en snak hvis folk møder ham på gaden, men at han bliver nødt til at sige nej til videohilsner.

“Jeg har simpelthen ikke tid, for jeg modtager, som nævnt, flere forespørgsler hver eneste dag. Jeg har heller ikke lyst, for jeg laver aldrig noget med “venstrehånd” (selvom jeg er kejthåndet),” skriver han i opslaget og understreger, at han aldrig ville lave noget ‘bare sådan’ og bruger meget tid på at forberede tingene – hvilket også ville være tilfældet med en videohilsen.

“Det har jeg bare ikke tid til for det skal være ægte. Jeg kunne heller aldrig drømme om, at tage penge for det, da det går imod hvad jeg står for,” skriver han.

Peter Ingemann beskriver også, at han får dårlig samvittighed overfor dem som er oprigtigt interesseret i ham, og som han ikke leverer til.

Du kan se hele opslaget herunder: