Peter Ingemann med ærlig udmelding: Kroppen kan ikke mere

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

10/06/2024
Underholdning
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Efter seks års eventyr på to hjul tager Peter Ingemann nu afsked med sin elskede knallert.

Dagens topnyheder

Peter Ingemann har i seks år været en fast del af danskernes tv-aftener med sin programserie "Ingemann og ...", hvor han på sin ikoniske Puch Monza Juvel har udforsket forskellige dele af Danmark. 

Seerne har fulgt med, når han har truffet nye bekendtskaber og deltaget i lokale aktiviteter. Men nu er det slut – både mentalt og fysisk er det tid til at parkere knallerten for sidste gang.

Det skriver SE & HØR, som mødte TV-værten ved Himmelbjerget. 

"I øjeblikket er vi i gang med sæson seks, 'Ingemann og Østkysten', men herefter er det slut," fortæller Peter Ingemann. Hertil fortæller han, at han nu har tilbagelagt nærmest 4000 kilometer, og at det har været en fantastisk rejse. Dog lægger han heller ikke skjul på, at kroppen ikke længere kan følge med. 

Hertil afslører Peter Ingemann, at han har gennemgået operationer i begge skuldre på grund af forkalkninger, som hans læge har tilskrevet de mange timer på knallerten. Dette skyldes, at der ikke er særlig meget affjedring på sådan en, og efter Peter Ingemanns mange ture på knallerten, er der ikke noget at sige til, at hans krop er ved at få nok. 

Den populære TV 2-vært samler normalt mange knallertentusiaster til sine events. Sidste år lykkedes det ham at samle over 2000 entusiaster i Skagen til en stor knallertfest, en perfekt afslutning på hans knallertkarriere.

Peter Ingemann tager nu hul på et nyt kapitel i sit liv, hvor knallerten må blive i garagen, men hvor nye og spændende projekter venter forude.