Phillip Faber afslører glædelig nyhed

Foto: Mikkel Suppras DR

Selvom han har sagt farvel til Fællessang, så kan Phillip Faber godt glæde sig.

Da DR's Fællessang vendte tilbage på skærmen i fredags, var det uden Mads Steffensen og Phillip Faber.

Læs også

Bendtner raser mod medie: Det er jeres skyld

Sidstnævnte har forklaret, at han har valgt at stoppe, fordi han synes, at “det skal handle om noget, der er større end os, så det rækker ud over den enkelte.” Derfor synes han, at det er det helt rigtige tidspunkt at give programmet videre til nogle andre. Men selvom han ikke længere er med i det populære program, så har han noget andet at se frem til.

Foto: Mikkel Suppras DR

“Der kommer noget tv, der begynder i februar, hvor jeg er med. Det er på DR, og det er mere end et afsnit,” fortæller Phillip Faber til Billed Bladet.

Hvad det kommer til at handle om, kan han ikke afsløre endnu. Men mon ikke der er mange Phillip Faber-fans, der glæder sig til at se den smilende chefdirigent for DR Pigekoret igen. 

De overtager Fællessang

Til at lede seerne igennem ’Fællessang - hver for sig’ er der dukket to nye ansigter op, som havde debut i fredags. Nyhedsværten Johannes Langkilde og komponist og musiker Katrine Muff har overtaget rollerne efter Mads Steffensen og Phillip Faber. 

Det kommer måske som en overraskelse for mange, men Johannes Langkilde er selv udøvende kunstner, og han glæder sig til at kaste sig ud i det musikalske univers. 

Når fællessang vender tilbage fredag den 22. januar klokken 20 på DR1 og på DRTV, er det med nye musikalske profiler i front. Komponist og musiker Katrine Muff sætter sig til pianoet, mens Johannes Langkilde indtager værtsstolen. Foto: Agnete Schlichtkrull.

“Jeg er enormt begejstret over udsigten til at være med til at føre ’Fællessang - hver for sig’ videre. Programmet er blevet et fast holdepunkt for mange - også for mig - i en tid, hvor vi savner hinandens nærvær og selskab, og derfor er det også en ære at overtage værtsstolen. Samtidig er det min drøm gennem mange år at forene min passion for musik med mit arbejde som vært,” fortæller han til DR. 

Læs også

Medie afviser TV 2-dokumentar om MeToo: Derfor vil vi ikke have optagelserne

 

 

 

Dagens Gossip