Populær DR-profil afslører: Nu er det slut

Skrevet af Emil Martesen

31/03/2024
Foto: Shutterstock
Nu er det slut.

Mest læste i dag

Han rullede over skærmen i det evigt populære DR-program 'Gift ved første blik'.

Men siden kameraerne slukkede, så er der sket en del for Mark Worsten, der er kendt fra sidste års 'Gift ved første blik'. Her blev han gift med Line Winther Lindtorp og blandt andet valgte spisebordsplacering ud fra devisen om, om det var muligt at spille beerpong, blev skilt og forlod skærmen.

Der var blandt andet hed stemning mellem ham og Sabrina Sau fra 'De dyre piger' tilbage i november. Romancen - eller hvad det var - mellem de to DR-kendisser var dog kortvarig og sluttede allerede måneden efter.

"Sabrina og jeg er et totalt overstået kapitel nu," lød det dengang fra Mark Worsten til SE og HØR.

På arbejdsfronten er der også sket ting og sager.

I et opslag på Instagram afslører Mark Worsten ifølge Her & Nu, at han har skiftet kranerne ud med et job som SPMT operator.

"Der er sket SÅ meget her det seneste år, men havde godt nok ikke troede jeg skulle ligge kranerne på hylden! Men det er altså sket og jeg har nu haft min første måned som SPMT operator hos BMS på Lindø. Hvilket betyder jeg også har lagt hotelværelserne og rejsetasken bag mig og nu kan komme hjem hver eneste dag og nyde mit lille hjem i Odense," lyder det i opslaget, som fortsætter:

"(Til de nysgerrige) Kort fortalt så står jeg for transport at kæmpe stål rør som vejer mellem 500 - 1600 Tons, som i sidste ende bliver fundamenter til havvindmøller. Al begyndelse er svær men tror på det bliver godt!"