Populær DR-værts nye job får betydning for familien: 'Har vi ikke prøvet før'

01/11/2023 19:44

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kendte DR-vært har fået et nyt arbejde, hvilket hans familie også kommer til at mærke.

Mest læste i dag

De fleste kender ham som nyhedsvært, men efter 24 år og mere end 2.000 nyhedsudsendelser blev det tid til at prøve noget nyt.

Derfor har 46-årige Johannes Langkilde taget imod et job som vært på 'Aftenshowet'.

Det er naturligvis lidt af en omvæltning for den garvede nyhedsvært, men det er ikke kun Johannes Langekilde selv, der får dette at mærke.

Hans jobskifte har nemlig også fået betydning for hans familie, som består af hans kone Sisse samt børnene, 15-årige Andreas og 13-årige Emilie. Det skyldes naturligvis, at der er fulgt andre arbejdstider med, efter han har overtaget jobbet på 'Aftenshowet'.

Blandt andet kan han glæde sig over, at han fremover kommer til at have fri i weekenden. Sådan har det ikke været tidligere, hvor det ikke har været alle weekender, hvor han har haft fri.

Som følge af dette, får han også mere tid til sin familie. Det var noget, der før i tiden kunne være svært at finde plads til, da han også havde vagter i weekenden. 

Naturligvis er det bestemt ikke noget, som han ser som noget negativt. Til Billed-Bladet fortæller han, at det blandt andet har fået familien til at afsætte mindst én weekend om måneden til familien. Her er det meningen, at de skal på udflugt sammen.

"Og det nye for mig er også, at jeg vil have nogle flere dage i min kalender, hvor jeg ikke skal noget. Jeg har altid haft arbejdsdage og bookede fridage. Vi har aftalt at afsætte mindst én familieweekend om måneden, hvor vi kan lave udflugter sammen. Det har vi ikke prøvet før," siger han til Billed-Bladet.

Efter mere end 2.000 nyhedsudsendelser på TV Avisen og TV 2, kalder han det desuden 'kærkomment', at han ikke længere har vagtplaner med weekender inkluderet.