Så er det slut: I aften ryger de ud af X-Factor

Foto: PETERSEN, HENRIK R / Ritzau Scanpiz

I aften rammer X Factor det 5. liveshow, men det bliver højs sandsynligt også det sidste for pigegruppen Echo. Der er nemlig ikke meget, der tyder på, at de får lov til at gå videre i aften.

Hvad der i første omgang lignede et rigtig forudsigeligt X-Factor 2019, er i stedet endt med et hav af overraskelser. I første omgang blev Dr. Rolf og Kanylerne sendt ud af det første liveprogram, og herefter havde de fleste nok forventet, at Patrick Smith ville følge trop.

Den unge Ankerstjerne-artist var dog så stædig, at han snød både seere og bookmakere to gange i træk, selvom han i den grad havde oddsene mod sig. To gange overlevede han farezonen, men i sidste uge sluttede legen altså for Patrick Smith, der måtte lade livet på bekostning af pigegruppen Echo.

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

Netop Echo skal dog ikke forvente, at de får mange flere chancer i dette års udgave af X-Factor. Pigegruppen har nemlig været i farezonen de sidste to gange, og medmindre de leverer noget af en overraskelse i aften, så er det dem, der bliver vinket farvel til.

Oddsanvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike spår ikke pigerne mange chancer, og han mener deres eneste håb for overlevelse, er op til seerne. Hvis de ender i farezonen igen, så er de færdige.

”Den eneste reelle chance, for at de overlever, skal være, hvis seerne stemmer dem direkte videre. Kommer de i farezonen, sender enten Blachman eller Ankerstjerne dem hjem,” fortæller han ifølge TV2.

Benjamin er stadig storfavorit

Mens pigegruppen Echo er i stor fare for at ryge ud af aftenens program, så er der flere af deltagerne, der ikke behøver at frygte farezonen. Ingen af de andre fire deltagere har været i farezonen endnu, og det ville komme som en kæmpe overraskelse, hvis det bliver Benjamin Rosenbohm eller Kristian Kjærlund, der pludselig står der.

De to er nemlig fortsat de to største favoritter til at vinde X Factor i år, hvor Benjamin altså har overhånden. Den unge favorit giver i skrivende stund odds 2.05 gange indsatsen igen hos den britiske bookmaker bet365, mens Kristian Kjærlund fra Horsens står til odds 3.25 gange igen.

Ghetto-tøserne Maria og Bea er bestemt heller ikke uden chancer, selvom de under der første audition var virkelig tæt på at ryge ud. De to piger fra Sønderborg står til odds 6.00, hvis de vinder dette års X Factor.

Læs også

Helt vildt: Ghetto-twerk pigerne har store chancer for at vinde X Factor

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip