Så knaldes der! - Se hvem der står bag årets første knald i Paradise Hotel 2019

Der skulle gå lige præcis seks afsnit, før der kom gang under lagerne i dette års udgave af Paradise Hotel. Se de to lagengymnaster gå til makronerne lige her

Deltagerne i Paradise Hotel skal helst ikke være blufærdige, for det er ikke let af hvert, som danskerne kan følge med i hjemme fra stuerne. Sex er en fast del af programmet, og det er nærmere reglen end undtagelsen, at alle deltagerne når at have sex, inden de forlader programmet og vender tilbage til Danmark.

I denne sæson skulle der gå lige præcis ’sex’ afsnit, før vi fik det første knald på hotellet i Mexico. Lidt overraskende var det Teitur, der blev stemplet som cute forholdsvis tidligt i programmet, som begav sig ud i en omgang lagengymnastik med Anne, der stort set lige var checket ind på hotellet.

Anne kunne tydeligvis ikke stå for Teiturs færøske accent, og inden hun vidste af det, så lå hun under dynen med Teitur.

”Det er hyggeligt at sove sammen med Teitur, vi putter lidt og det er så hyggeligt,” fortæller Anne, der prøver at skjule, hvad der er sket.

Kameraet viser derefter de to turtelduer, der ligger og kysser under lagnerne, hvorefter Anne pludselig kravler op på Teitur.

”Mig og Anne kysser lidt, og det er så det,” fortæller Teitur ret generet til kameraet, inden han udbryder ”Måske lidt mere,”

Herefter viser kameraet tydeligt, hvad der foregår mellem de to parter i sengen. Der bliver gispet en hel del efter vejret, og enkelte støn kan man også høre, men ifølge Anne, så skete der altså ikke noget.

”Der sker ikke noget under lagnerne,” fortæller hun med et grin.

Læs også

Paradise Hotel: Cecilie hiver brysterne frem og giver dobbelt bodytequila

Er Nicolai bi?

Der var lummer drengestemning tidligere på ugen, hvor drengene talte om rimming (slik i numsen) og deres orale-kundskaber. En af drengene fik blandt andet sagt, at drengene var så liderlige, at de var ved at springe på hinanden, og det var der måske noget om.

Klara er hvert fald i tvivl om, hvorvidt Nicolaj faktisk kun er til piger.

”Er du hundrede procent til piger kun? Eller er du til begge?” spørger hun.

”Hvorfor spørger du om det?” lyder det fra Nicolaj, inden han besvarer sit eget spørgsmål.

”Er det fordi, at jeg kyssede med drengene? Nej, jeg ved hvorfor du spørger. Fordi jeg snavede med Daniel på den måde”, lyder det fra Nicolaj.

Hvad svaret bliver til dette, har du mulighed for at se i klippet eller i aftenens afsnit af Paradise Hotel.

Læs også

Skønt: Maria og Bea vender tilbage!

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip