Så sker det endelig: 'Friends' vender tilbage

Foto: Cinetext Bildarchiv/00149926/Ritzau Scanpix

Der er mange millioner, der har ventet på denne dag. Nu er det officielt. Der kommer et nyt afsnit af hit-serien 'Friends', der også i Danmark tog seerne med storm.

Det er 15 år og ni måneder siden sidste nye afsnit af 'Friends' blev vist på flimmerkassen. Siden er hele tv-branchen blevet vendt op og ned og er nu styret er streaming-tjenester. Og der skulle også en streaming-tjeneste til, før genforeningen af de populære venner kunne blive en realitet. 

Men nu er det så officielt. 'Friends' vender tilbage.

Det er Warner Media, der skal producere et ekstra afsnit, som herefter skal bruges til at lancere HBOs nyeste satsning 'HBO Max'.

Også på Jennifer Anistons Instagram-konto sker der magiske ting. Her har hun lagt et billede op af de gamle venner sammen med en besked, hvor der slet og ret står "Det sker." I dette opslag afsløres det, at det er produktionsselskabet HBO, der har fået fornøjelsen af at vise de gamle venners genforening.

Artiklen fortsætter efter billedet

I en pressemeddelelse fra Warner Brothers lyder det, at alle 236 af de gamle afsnit kan ses på den nye HBO-tjeneste 'HBO Max'. Dertil kommer det nye afsnit, som ifølge Warner skal filmes i vante omgivelser. 

De gamle skuespiller bag karaktererne Joey, Chandler, Monica, Rachel og Ross bliver involveret i produktionen af det nye afsnit. 

Allerede i midten af januar var der rygter om, at noget stort kunne ske, idet Jennifer Anniston postede et billede på sin Instagram-konto, hvor nogle af de gamle venner kunne ses. Siden har rygterne floreret, men nu er det så endeligt officielt.

'Venner' vender tilbage og det forventes at alle de seks bærende skuespiller vender tilbage i deres ikoniske roller på deres stamsted. 

Vi har allerede sat os foran flimmer-kassen med vores popcorn, så nu venter vi bare på, at 'HBO Max' får premiere sammen med 237 afsnit af venner. 236 gamle og ét spritnyt afsnit. De 236 afsnit skal selvfølgelig ses inden det nye afsnit skal nydes og ses igen og igen.

Læs også

Genforening af Venner på vej

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip