Se billeder: Dansk kendis vilde forvandling

Instagram: gustavsalinas

Lige om lidt skal der 30 lys i lagkagen, når personlig træner og tv-kendis Gustav Salinas fylder 30 år. I den forbindelser har han postet et billede på Instagram, hvor han viser den vilde transformation, han har gennemgået.

”Alle mennesker kan have nogen perioder i deres liv, hvor de falder. Det har jeg også selv oplevet, som I kan se på billedet til venstre, der er fra starten af 2018. I den tid var jeg max presset pga. alt for meget arbejde.”

Læs også

Dramatisk ulykke i dansk bageri

Sådan skriver Gustav Salinas i sit seneste opslag på Instagram, som du også kan se længere nede i denne artikel. 

Han forklarer, hvordan for lidt søvn i kombination med at leve ‘kun af proteinbarer’ var en dårlig cocktail. 

“Generelt når folk kommer i dårlig form, så bunder det i, at de på den ene eller anden måde nedprioriterer sig selv, og sætter sig selv i anden række.,” skriver han i opslaget og fortsætter:

“Jeg lovede mig selv i 2018, at jeg skulle overholde de principper, som jeg også bruger på mine klienter; at man skal sætte sig selv i første række.⁣ FORDI når man gør det, så har du også overskud til at være der for andre.”

Ud fra billederne må man sige, at Gustav Salinas har overholdt sit løftet. I hvert fald står han knivskarpt, og det er han stolt af.

 

⁣”Jeg fylder 30 år den 11 juli, og jeg har aldrig nogensinde været i så god form, som jeg er lige nu - og jeg fucking elsker det!⁣,” fastlår han i opslaget.

Målsætning: At gøre Danmark sundere

I dag lever Gustav Salinas bl.a. Af jobbet som Online coach, hvor hans målsætning er at ‘gøre Danmark sundere’. Er du blevet inspireret af Gustav, så kan du få hjælp af ham lige her.  

⁣”Det er aldrig nogensinde for sent at komme på rette spor igen!’,” afslutter Gustav Salinas, og det må man give ham ret i.

Læs også

Har du en af disse apps: Stjæler din Facebook-kode

 

 

 

Dagens Gossip