Silas Holst om Claes Antonsen-sagen: En ting afgør det hele

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

14/06/2024
Underholdning
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Den tidligere 'Vild med dans'-stjerne reagerer nu på DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen".

Dagens topnyheder

Det har sat gang i en stor debat, efter DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" kom ud og afslørede to helt store danske navne.

Selvom de ikke blev nævnt med navn i dokumentaren, er det nu kommet frem, at dokumentaren blandt andet handler om Martin Brygmann og Claes Antonsen. Begge store navne i den danske musikbranche, men afsløringerne har resulteret i, at de nu er kommet ud i kulden.

Flere kendte danskere har også været ude og reagere på dokumentaren, og en af dem er den anerkendte 'Vild med dans'-stjerne Silas Holst.

Han er nok en af de dansere, som sammenlagt har brugt mest tid sammen med Claes Antonsen.

Dette skyldes, at han er en af de professionelle dansere, der har medvirket i flest sæsoner af 'Vild med dans', og her har Claes Antonsen siddet bag trommerne og spillet på livet løs.

Efter den seneste udvikling i  rejser Silas Holst spørgsmålet, om resten af The Antonelli Orchestra virkelig var uvidende om Claes Antonsens krænkende adfærd. 

Det skriver SE & HØR

Claes Antonsen har besluttet at trække sig fra The Antonelli Orchestra efter afsløringerne i DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen". Nyheden kom ikke som en overraskelse for Silas Holst, som ikke mener, at det kunne have været anderledes.

Denne udvikling har sat gang i spekulationer blandt "Vild med dans"-fans om, hvorvidt The Antonelli Orchestra kan fortsætte uden deres leder. Silas Holst mener, at det afhænger af, om de øvrige bandmedlemmer kendte til Claes Antonsens adfærd.

Silas Holsts oplevelser med bandet

Silas Holst har selv bemærket den uformelle og til tider rå tone mellem bandmedlemmerne i The Antonelli Orchestra. Han understreger dog, at han aldrig har oplevet krænkende adfærd fra Antonsens side. "Der har jo altid været en ’rock’n’roll-snak’ i det orkester, men jeg har jo heller ikke noget imod ’rock’n’roll-snak’," siger Silas Holst og tilføjer, at det er vigtigt at kende sit publikum, når man bruger sådan en jargon.

En ting afgør det hele 

Silas Holst mener, at det er op til produktionsselskabet Mastiff at afgøre bandets fremtid. Hvis de øvrige bandmedlemmer ikke kendte til Claes Antonsens handlinger, ser han ingen grund til, at de ikke kan fortsætte.