Silas Holsts kæreste: Han er en guldfugl

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Nicolai Schwartz er ofte at finde på tilskuerpladserne, når Silas Holst kæresten, Silas Holst, optræder.

Han siger, at han så småt har vænnet sig til, at det går godt sin partner.

”Det er ikke for at lyde smart, men jeg har vænnet mig til, at alt, hvad han rører ved, bliver til guld,” siger han til B.T. 

Læs også

Umut revser Caroline Fleming: 'Det er usmageligt og grådigt'

Han mener derfor også, at hans kæreste, der danser sammen med Nukâka Coster-Waldau, kan gå hele vejen til finalen – og ikke mindst vinde. Han satser sågar på det.  

”Jeg regner med det inderst inden, men man ved det jo ikke. Der er virkelig et højt niveau i år. Vi krydser fingre.”

Nicolai Schwartz, som er kendt for ’Singleliv’ og ’Paradise Hotel’ siger, at han har en fast billet med Silas Holsts mor hver uge.

De er ofte på farten

Det er dog ikke blot under Vild med Dans, han er at finde på tilskuerpladserne. Han er nemlig ofte på farten på grund af sin partner.

”Det er ofte sådan ’nå, hvor skal vi hen i dag’. ’Nå men, vi skal til Viborg’. Og så siger jeg bare ’fint, vi pakker en taske og så kører vi’. Der skal han over og danse, og så tager jeg med. Det giver lidt kvalitetstid i bilen,” siger han.

Han er dog ikke bleg for at erkende, at det hele har været lidt hektisk og presset på grund af coronasmitten, hvilket har gjort, at alt er blevet rykket til efteråret.

Det har dog ikke holdt Nicolai Schwartz fra at være en trofast støtte, der bakker op om sin kæreste. Han håber naturligvis, at Silas og Nukâka går hele vejen.

Læs også

18-årige Henrik skulle blot spise frokost i Nyhavn - Så reddede han en 7-årig pige

 

Dagens Gossip