Skal du på en fræk ferie? Ex on The Beach søger nye deltagere

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Kender du nogen der kunne være frisk på at smide hæmningerne på en fræk ferie, eller ønsker du måske selv at komme med, så kan du ansøge om at være med i den kommende sæson af Ex on the Beach.

Indtil videre har Discovery Network sendt tre sæsoner af den danske udgave af det populære program ‘Ex on the Beach’, og der går ikke længe, før produktionen af den fjerde sæson skal i gang.

Det kræver dog, at der er deltagere nok, og Discovery er derfor i færd med at caste nye deltagere til programmet. Enhver i alderen 18 til 28 år har mulighed for at komme med i programmet, og derfor er det bare at sende din ansøgning af sted, hvis du kunne tænke dig at være med.

Læs også

Så er det afgjort: Her er verdens bedste røv

Lyder det som noget for dig, så kan du sende din ansøgning til Ex on the Beach sæson 4 lige her.

Store ændring i det kommende program

Når den 4. sæson af Ex on the Beach bliver sendt på dansk tv, så vil der være en stor ændring for tv-seerne.

Lokationen vil nemlig ikke være den samme som i den foregående sæson, hvor programmet blev filmet i en stor villa i Grækenland. I stedet kommer optagelserne til at foregå i det eksotiske Brasilien, så det bliver lidt af en oplevelse for de kommende deltagere af programmet.

De første to sæsoner af den danske udgave af Ex on the Beach blev filmet på Mauritius. Derefter ville produktionen gerne afprøve en ny lokation, og det blev i en kæmpevilla i Grækenland, inden turen altså i sæson fire kommer til at blive filmet i Brasilien.

Har du lyst til en fræk ferie i Brasilien, så kan du ansøge om at komme med i programmet i linket ovenover.

Læs også

Mand sagsøger Apple for stort beløb: I har gjort mig homoseksuel

BT - Læs nyhederne på BT.dk. Hold dig opdateret med seneste nyheder om sport til underholdning om de kendte og kongelige på BT.

Totalsex - Danmarks største samling erotiske noveller og sexfantasier. På Totalsex finder du alt fra sexhistorier til frække billeder og sexvideoer.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip