Oversigt: BT

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

Det var noget af et chok som en ung pige fik sig, da hun sad og legede med sin lille hund. Pludselig fik hun øje på noget, der lå på gulvet. En hundesnude.

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

Det er så galt, at det faktisk er genialt. Chris og Steph stod til at miste 16.000 kroner værd af Thomas Cook-gavekort, men nu tyder det på, at en gal ide kan give dem kolde kontanter.

Amalie taler ud om nye bryster: De gamle klaskede mod mig i doggystillingen

For mindre end en måneds tid siden fik Amalie lavet nye bryster, og nu fortæller hun til ugebladet Her&Nu om, hvorfor hun valgte at få det gjort.

Utroligt billede af kvinde der føder, viser knogler blive skubbet gennem hendes ryg

Et billede af en kvinde i fødsel er gået viralt, da det viser, hvordan kvindekroppen virkelig fungerer. Billedet viser, hvordan kvindens knogler begynder at rokere og pludselig skubbes ud i ryggen.

Asteroide rammer med 100% sikkerhed jorden: Ifølge forsker skal verdens ledere handle nu

Det er uundgåeligt, at en stor asteroide vil ramme Jorden. Det kan potentielt føre til udryddelse af menneskeheden, medmindre verdens ledere handler nu. Det siger en topforsker fra NASA.

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

En offentlig ansat i den spanske by Cadiz formåede i den grad at gå under radaren. I mindst seks år har han fået løn, uden at møde op på arbejde, men der tales om, at han slet ikke var der i 14 år.

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Besøgende i forlystelsesparken kunne ikke tro deres egne øjne, da en populær forlystelse pludselig knækkede midt i luften og styrtede mod jorden. Ulykken har indtil videre kostet to personer livet, mens 27 personer fortsat er på hospitalet.

Køreprøve i Vejle gik helt galt - Skolevognen endte på siden

En køreprøve i Vejle gik lang tid efter planen, men da de skulle tilbage til politistationen gik det galt. Pludselig ramlede bilen sammen med en række parkerede biler, og så endte den på siden.

Slip af med smerter i lænden på få minutter - med denne effektive øvelse

Hvis du har døjer med smerter i lænden, så vil din krop takke dig efter få minutter med denne øvelse.

Far og to børn fundet døde i Kolding: Nu har politiet uhyggeligt nyt i sagen

Mandag eftermiddag fandt Sydøstjyllands Politi en far og hans to børn døde på en adresse i Kolding. Siden har politiet efterforsket sagen, og det er deres opfattelse, at faderen slog børnene ihjel og begik selvmord.

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Mænd der gerne vil slikke i underetagen, risikerer at blive ramt af farlige kræftsygdomme, viser ny undersøgelse.

Ad 728x90