Tina Lund uenig: Ikke fair at kritisere danskere i Dubai

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Det er ikke i orden, mener Tina Lund.

Sammen med sin mand, Allan Nielsen, og deres to små børn bor Tina Lund i Dubai. De flyttede til de Forenede Arabiske Emirater tilbage i 2014. Derfor har hun også fulgt med i medierne i den seneste tid, hvor historier om rejser til Dubai har fyldt meget. 

Læs også

Janni Pedersen siger farvel

Hun kan godt forstå, at der er mange, der er trætte af at se billeder af kendisser, der rejser afsted midt i en pandemi. Hun er dog ikke helt så forstående, når det kommer til de personer, som også får kritik. Blandt andet hende selv.

“Jeg synes, at folk er meget hurtige på tasterne. Det er fint nok, at de er kritiske, men når det går ud over folk, der bor hernede, så synes jeg, det er for meget. Der må folk lige undersøge det lidt bedre, inden de skriver,” fortæller hun til Ekstra Bladet.

Hun uddyber, hvordan hun selv har ‘fået en række svinere’, når det er gået op for folk, at hun er i Dubai. 

“Der har jeg jo så måttet sige, at jeg bor hernede, og så trækker folk i land. Men eksempelvis også med Elvira - jeg talte med hende for tre uger siden, og der fortalte hun mig, at hun er i gang med at flytte herned, og alligevel bliver hun hængt ud. Der tænker jeg bare, at folk lige må undersøge det lidt bedre inden, for det er ikke fair,” siger Tina Lund og henviser til Elvira Pitzner, der i går afslørede, at hun flytter til Dubai.

Elvira flytter til Dubai

Den seneste tid har det været svært at finde ud af, hvor Elvira Pitzner har befundet sig. Rygterne sagde Dubai, men hun selv påstod, at hun var i et sommerhus i Hornbæk.

Men i går indrømmede hun, at hun ikke er i Danmark, men derimod befinder sig i millionbyen i de Forenede Arabiske Emirater. Det er ikke en badeferie, hun er er afsted på, slog hun fast. Hun flytter nemlig til Dubai, som hun også fik fortalt til Tina Lund tidligere på måneden. 

Du kan læse mere om flytningen i denne artikel:

Læs også

Elvira Pitzner lægger kortene på bordet: Jeg er i Dubai

 

 

 

 

Dagens Gossip