Top 3: De fedeste steder at holde firmafest i København

​Mangler du inspiration til, hvor I skal holde årets firmafest? I denne artikel kommer vi ind på tre gode steder, hvor I kan få både underholdning og en hyggelig aften sammen som kolleger.

Har du fået jobbet med at arrangere årets firmafest? Så kan det være, at du er lidt på bar bund i forhold til, hvor festen skal holdes henne. For det er ofte det første, som du skal i gang med, når du skal arrangere en fest: at finde et sted, hvor I kan være alle sammen. Vi kommer her med tre bud på gode steder i Københavnsområdet, hvor I kan få en fantastisk fest.

Fest med udsigt til vandet på Club Riva

Club Riva ligger lige ved Rungsted Havn med udsigt over vandet og bådene. De har stor erfaring med at arrangere firmafester og har derfor en pakke med tre retter, hvor I kan vælge forskellige tilvalg, så jeres firmafest bliver lige præcis, som I gerne vil have den til at være.

Festen bliver holdt på restaurantens første sal, som I får helt for jer selv. Der får I treretters mad, inden I kan komme ned i natklubben og holde fest. I skal være minimum 30 mennesker for at spise på førstesalen og mindst 50 for at leje natklubben.

Har I særlige ønsker, hjælper de jer gerne med at opfylde dem. Det kan for eksempel være, at I gerne vil på en sejltur på Øresund inden maden, eller at I gerne vil have, at der kommer en standupkomiker og optræder for jer.

Fest på vandet – frem og tilbage til Oslo

En anden mulighed er, at I holder jeres firmafest på Oslobåden, mens den sejler frem og tilbage mellem København og Oslo. Det giver jer faktisk ikke bare en, men hele to nætter at feste sammen. På båden får I lækker mad og drikke og kan feste hele natten i deres natklub. Når I bliver trætte, kan I tumle ned til jeres kahyt og gå omkuld der.

Når I kommer frem til Oslo, har I cirka seks timer, hvor I kan tage på sightseeing i byen, inden I skal tilbage til København – og endnu en nat med fest venter på jer. Denne mulighed er helt klart for de festglade – og for de søstærke.

Firmafest i Cirkusbygningen

Den centralt beliggende Cirkusbygning er en tredje mulighed for et godt sted at holde firmafest. Der får I en fireretters middag, som I spiser, mens I ser deres spektakulære show med dans og akrobatik. Mellem hvert nummer er der en pause, så I også kan få talt sammen under middagen. Efter middagen er der natklub.

Er det en større virksomhed, du skal arrangere fest for, kan du leje hele Cirkusbygningen for en aften og få dem til at lave showet særligt for jer. Hvis I er mindst 200 mennesker, kan I nemlig få hele bygningen for jer selv. Det giver jer også mulighed for at skræddersy aftenen i forhold til, hvilke numre I gerne vil se.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip