Trist nyt for Dennis Knudsen

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

21/06/2024
Underholdning
Foto: Presse-fotos.dk
Det gik nok ikke helt som forventet for kendisfrisøren.

Dagens topnyheder

Gennem det seneste år har kendisfrisøren Dennis Knudsen været i mediernes søgelys på grund af lidt af hvert. 

I juli var det hans episode med Mols-linien, som stjal alle overskrifter. Episoden resulterede i en retssag, som også tiltrak en masse opmærksomhed på kendissen. 

Sidst var det Dennis Knudsens skønhedsoperationer, som fik ham i mediernes søgelys, og nu er det noget helt fjerde.

For kendisfrisøren Dennis Knudsen har 2023 været et år præget af økonomiske udfordringer. Selvom Dennis Knudsen er en kendt figur i Danmark og har haft mange triumfer i sin karriere, viser det seneste regnskab, at hans virksomhed har oplevet modgang.

Det skriver SE & HØR

Som nævnt tidligere i artiklen har haft et turbulent år. Først var der den uheldige episode ved færgelejet i Aarhus, som bragte ham på forsiderne. Nu afslører regnskabet for hans holdingselskab, DENNIS KNUDSEN.DK HOLDING ApS, at hans forretninger også har lidt under modvind i 2023.

Ikke prangende resultater

Året sluttede med et underskud på 45.859 kroner efter skat for holdingselskabet. Dette resultat kan tilskrives, at der var meget lidt aktivitet i de tilknyttede datterselskaber.

Salonen, DENNIS KNUDSEN.DK SALON ApS, klarede sig kun lige akkurat igennem året med et beskedent overskud på 4.556 kroner. Det andet datterselskab, DENNIS KNUDSEN PROFESSIONAL PRODUCTS ApS, har endnu ikke indleveret sit regnskab for 2023, hvilket efterlader en vis usikkerhed om dets økonomiske situation.

På trods af underskuddet har Dennis Knudsen valgt at udbetale et udbytte på 61.000 kroner til sig selv. Dette er muligt takket være en solid egenkapital i holdingselskabet, som stadig er på over 1,4 millioner kroner.