Turist får taget billede med garderen - kan ikke tro sine egne øjne, da hun ser resultatet bagefter

Henrik R

5 uger siden

|

20/05/2024
Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun kiggede på billedet bagefter.

Dagens topnyheder

En humoristisk hændelse ved Buckingham Palace har fået folk over hele verden til at grine. En af de britiske gardere, kendt for deres alvorlige udtryk og stive vagt, valgte at overraske en intetanende kvindelig turist med en velplanlagt spøg, der nu har spredt sig på internettet og bragt smil på flere tusinde ansigter.

Buckingham Palaces gardere er berømte for deres urokkelige pligtopfyldenhed, mens de står vagt ved Storbritanniens mest fornemme bygning.

Deres stramme udtryk og faste holdning tiltrækker hvert år hundrede tusinder af turister til London, mange af hvem der vælger at forevige deres besøg ved at tage billeder med garderne som baggrund.

I denne hændelse skete der dog noget usædvanligt. En turist nærmede sig en af vagterne for at tage et klassisk billede. Alt syntes normalt, indtil hun så billedet.

Da fotografen skulle til at tage billedet, afslørede garden pludselig en sjælden humoristisk side, der forbløffede turisten og ændrede det ellers almindelige billede til en uventet og morsom scene. Kvindens overraskede reaktion, da hun så billedet, har gjort episoden endnu sjovere.

Hele situationen blev fanget på video og er nu blevet delt online. Den humoristiske episode har bragt latter til mange og viser, at selv de mest alvorlige vagter kan have en sjov side. Så næste gang du er i London, kan du måske være den heldige turist, der får lov til at posere med en garden med et glimt i øjet!

I videoen herunder kan du se, hvad der sådan fik kvinden til at spærre øjnene op: