TV 2-vært fortæller ærligt: Derfor har jeg ingen børn

Foto: Shutterstock.com

Selvom hun er vokset op med mange søskende, så tror hun ikke på, at hun selv får børn.

For tre dage siden lagde nyhedsværten på TV 2 News Gertrud Højlund et opslag op på Instagram, hvor hun takkede for de mange hilsner på hendes fødselsdag.

Læs også

Nu afsløres det: Her er de nye ansigter i Badehotellet

“40 føles lige nu som det bedste sted at være efter to nætter på d’Angleterre, der selvfølgelig var lige så lækkert som forventet, men overgik forventningerne i personalets store venlighed og fantastiske service”

“Og så fik jeg trods coronabegrænsningerne i overstrømmmende grad følelsen af at være elsket og værdsat af alle de fantastiske mennesker, der får mit liv til at hænge sammen. Tusind tak for overraskelser, gaver, blomster, flasker og smukke sange. Jeg er helt blæst omkuld af benovelse,” skriver hun til billedet, hvor hun står foran d’Angleterre med balloner og blomster.

Foto: Instagram @gertrudhoejlund_tv2

Tror ikke på det

De 40 år er en af grundene til, at Gertrud Højlund ikke længere tror på, at hun bliver mor. Det fortæller hun til Billed Bladet.

“Nogle kvinder vælger så at få børn alene, og det har jeg stor forståelse for, men det er ikke noget, jeg personligt har haft lyst til. Jeg får næppe børn nu. Naturen begynder jo at spænde ben, men jeg ser det ikke som noget stort problem. Der er børn i mit liv. Mine søskende har fået masser af dejlige børn. Det er ikke sådan, at slægten løber tør,” siger hun.

Gertrud Højlund er datter af cand. mag. Rikke Thisted-Jensen og afdøde Niels Højlund, som i senfirserne blev landskendt for ”Højlunds Forsamlingshus”. Niels Højlund fik i alt ni børn, men det kommer Gertrud Højlund altså ikke til at gentage, slår hun fast.

Læs også

Overraskende effekt: Derfor bør du putte løg i fryseren

 

 

 

 

Dagens Gossip