TV2-deltager i store problemer kort før premiere: Dømt for at bide dørmand

Skrevet af Kamille Isaksen

21/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kort før premieren er det blevet offentliggjort, at den kommende deltager er blevet dømt for at bide en dørmand.

Mest læste i dag

Om et par dage ruller den nye sæson af TV 2's populære datingprogram "Kærlighed hvor kragerne vender" hen over skærmen. Men en af deltagerne har allerede formået at tiltrække sig en masse opmærksomhed, før 1. afsnit overhovedet er sendt. 

Det skriver TV 2

I programmet vil seerne møde fire håbefulde mænd fra en mindre by, der søger efter kærligheden. En af disse mænd, Anders Ingwersen, skiller sig dog ud fra mængden, ikke kun på grund af hans søgen efter kærlighed, men også fordi han står over for juridiske konsekvenser for en hændelse, der fandt sted før optagelsernes start.

Anders Ingwersen har nemlig modtaget en dom for at have bidt en dørmand i armen under en bytur med de andre deltagere i programmet. Denne episode, som fandt sted kort tid før optagelserne begyndte, resulterede i en betinget dom på 20 dages fængsel samt et tre måneders natteforbud. "Jeg fortryder helt klart, at jeg bed den dørmand i armen. Og jeg fortryder, at jeg drak mig så fuld," udtaler Anders Ingwersen om hændelsen.

Til trods for denne hændelse valgte TV 2 at lade Anders fortsætte i programmet. Mads Volck, programredaktør hos TV 2, forklarer, at Anders’ åbenhed og anger over sin handling spillede en afgørende rolle i beslutningen. "Anders kontaktede os selv og fortalte historien lige efter, at det var sket. På den måde oplevede vi allerede tidligt i forløbet, at han ikke forsøgte at skjule noget for os," siger Volck.

Seerne kan følge med i, hvordan Anders og de resterende 3 mænds rejse mod kærligheden går.

Programmet har premiere på TV 2 og TV 2 Play fra den 27. februar.