Tv2 søger ungkarl og 20 singlekvinder til dansk udgave af ‘The Bachelor’

Foto: The Bachelor

Er du manden, der skal på date med 20 singlekvinder, eller er du måske en af de kvinder, der gerne vil møde dit livs kærlighed? Så er muligheden der nu.

Der er rigtig gode nyheder til dig, hvis du er fan af tv-programmet ‘The Bachelor’, for Tv2 bringer nemlig programmet til Danmark og endda i en dansk udgave.

For at programmet kan blive en realitet, har de dog brug for de rette deltagere, og derfor er Tv2 i øjeblikket i færd med at lede efter en mand og 20 singlekvinder.

Læs også

Skat har fået oplysninger: Nu går de efter disse danskere

Programmet får premiere på Tv2 Play i sommeren 2020, og derfor skal tv-stationen snart have fat i deres deltagere.

Hvis du har interesse i at være bacheloren, der skal finde kærligheden, så skal du være indstillet på, at Tv2 leder efter en mand i alderen 25 til 35, som er klar til at finde kvinden, han skal være sammen med resten af sit liv.

“Han skal være klar til at finde en kæreste. Han er charmerende mellem 25-35 år, og så skal han være et godt sted i sit liv;” lyder det fra Tv2 i deres opslag.

Det er intet krav, at du er rig, og du behøver heller ikke at sidde i nogen høj stilling. Dog kræver de, at du er charmerende, har styr på dit liv, og at du kan være følelsesladet.

20 singlekvinder

Den heldige bachelor skal ikke være alene i programmet, han får nemlig muligheden for at vælge mellem hele 20 singlekvinder.

En af disse singlekvinder kan måske være dig.

Tv2 søger nemlig 20 singlekvinder, der er klar på at finde kærligheden i deres liv. Derudover så får de også en rejse til udlandet, da programmet ikke filmes i Danmark.

I alt skal du være klar til at sætte fem uger af, men er det ikke også det hele værd, hvis du får en fem ugers ‘ferie’ og muligheden for at finde den person, du skal være sammen med resten af livet.

Du kan ansøge om at være med i ‘The Bachelor’ her

Læs også

Politiet advarer: Det er livsfarligt

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip