TV2 Zulu søger nye deltagere til Date Mig Nøgen Danmark

Er du fristet til at stille dig nøgen frem på dansk TV med en mulig date som præmie, så er det nu, du skal søge om at komme med i sæson 2 af tv-programmet "Date Mig Nøgen"

Første sæson af den danske udgave af ”Date mig Nøgen” har først lige ramt tv-skærmene, men TV2 Zulu er allerede klar til at finde deltagere til endnu en sæson af det populære datingshow, hvor folk er splitterravende nøgne.

TV2 Zulu og Strong Productions leder efter modige singler, der tør vise sig frem i deres fødselsdags-outfit. Det eneste krav er, at du er fyldt 18 år, og ellers må du se ud lige præcis, som du gerne vil. Ingen er for høje, lave, tynde eller tykke til programmet, og derfor er det bare med at få sendt en ansøgning af sted, hvis du kunne tænke dig at komme på en date, hvor du allerede har set vedkommende uden tøj på.

”Så er du træt af den filterfulde og polerede virkelighed, der påvirker dating-livet, og vil du i stedet være med til at gå forrest, og vise et ærligt og naturligt billede af dig selv? Så er det dig, vi leder efter!” skriver Strong Productions i invitation, hvor man kan ansøge om at være med i programmet.

Søg om at komme med i Date Mig Nøgen DK Sæson 2 lige her.

Hvad er Date Mig Nøgen Danmark?

Date Mig Nøgen er et datingprogram, der har hittet stort i henholdsvis England og Tyskland, før det altså i februar 2019 kom til Danmark. Allerede i det første afsnit af programmet satte TV2 Zulu seerrekord med mere end 200.000 seere.

I selve programmet er der en person, der skal forsøge at finde den perfekte date. Det sker ved, at fem helt nøgne personer, står på hver deres podie, og for hver runder bliver der afsløret en del mere af dem.

Først bliver underlivet på deltagerne afsløret, og derefter bliver en af dem fravalgt. Så bliver torsoen på deltagerne afsløret og endnu en person bliver fravalgt, inden ansigtet og dermed den fulde person bliver vist frem.

Når der resterer to deltagere, skal personen der gerne vil på en date selv af med sit tøj, inden han eller hun får lov til at vælge, hvem af de resterende to, personen gerne vil på date med.

Programmet har høstet mange roser herhjemme, og det er blandt andet blevet kaldt rigtig god public service.

Læs også

Så beskidte er vi: Se hvilken porno der hittede hos folk i 2018

 

Dagens Gossip