Uhyggelige detaljer fra røveri i Paris: Kim Kardashian blev bundet på toilet

Flere skræmmende detaljer er kommet frem om det voldsomme røveri, hvor Kim Kardashian West blev truet med pistoler af maskerede røvere på sit hotelværelse.

Fem mænd deltog angiveligt i røveriet mod Kim Kardashian West, da hun i nat fik stjålet værdier for flere millioner kroner.

Til alt held befandt hendes to børn sig ikke på hotelværelset i Paris, da mændene brød ind og med en pistol truede hende til at udlevere værdier - blandt andet smykker. Nu kommer der flere skræmmende detaljer frem i sagen, ifølge Sky News

Mindst to af de fem mænd var klædt ud som politifolk.

De bandt Kim Kardashian Wests hænder og låste hende inde på et toilet på hotelværelset, mens de lænsede rummet for værdier.

Læs også

Ifølge politiet lukkede receptionisten de fem røvere ind på hotellet, der ligger nær den historiske Madeleine-kirke. Receptionisten blev iført håndjern og med pistol blev han tvunget til at vise vej til realitystjernens værelse.

Politiet oplyser, at der er blevet stjålet et smykkeskrin, som indeholder en ring til en værdi af fire millioner euro - knap 30 millioner kroner - og andre værdigenstande til omtrent seks millioner euro, hvilket svarer til omkring 44,5 millioner kroner.

Realitystjernen er forståeligt nok slemt rystet over episoden, men er fysisk uskadt, lyder det fra en talsperson. Hun har efter hændelsen angiveligt forladt Frankrig efter at have talt med politiet.

Under røveriet stod hendes mand, musikeren Kanye West, på scenen ved en koncert i New York. Her fik han besked om røveriet. Koncerten blev afbrudt.

Læs også

Ung kvinde gifter sig med stenrig 68-årig: Kigger i fotoalbum og opdager den chokerende sandhed

- Jeg er ked af det, jeg har familieproblemer og er nødt til at stoppe showet, sagde han under koncerten.

Kim Kardashian, moderen Kris Jenner og søsteren Kendall Jenner er sammen i Paris. Turen har budt på flere ubehagelige oplevelser.

YouTube-stjernen Vitalii Sediuk overfaldt hende i sidste uge og prøvede at kysse hendes numse. Kim Kardashian Wests bodyguard fik ham hurtigt pacificeret. 

 

Dagens Gossip