Væltet af spørgsmål - DR-kendis slår fast: "Vi er kærester"

Foto: Shutterstock.com.

Hun bliver væltet af ‘er I ikke sammen mere’-spørgsmål.

“Hvor er Joakim?”

“Er I ikke sammen mere?”

“Boede I ikke sammen?”

Læs også

Bendtner efter brud: “Det er en gave, der siger undskyld”

Den type spørgsmål bliver iværksætter og forfatter Ditte Julie, der blev landskendt i DR-programmet Den store bagedyst, bombarderet med for tiden. Det fortæller hun på Instagram. 

Ditte Julie blev landskendt i DR-programmet Den store bagedyst. Foto: DR.

Ditte Julie bor sammen med sin kæreste, iværksætteren Joakim Skak, i en lejlighed ved Amagerstrandpark. Men på det seneste er det ikke meget, de over 110.000 følgere på Instagram har set til Joakim Skak, og det får indbakken til at vælte over med nysgerrige spørgsmål. 

Men nu slår hun fast, at der ikke er grund til at være bekymret på hendes vegne. 

“Joakim Skak og jeg er kærester! Vi bor sammen i København,” skriver hun og uddyber, hvorfor det ikke er mange billeder eller stories på Instagram, hvor Joakim Skak optræder. 

“Joakim er direktør i Min Afsked, som er hans mors lille baby (...) Det kræver meget af Joakim pt., og derfor er han meget i Aalborg,” forklarer Ditte Julie.

Foto: Instagram @dittejuliejensen

Hun tilføjer, at han heller ikke har noget ‘brændende ønske’ om at dele sit liv på Instagram, og derfor er han altså ikke så meget til stede på det sociale medie.

“Deler ikke alt”

I kølvandet på sit svar til de mange følgere, forklarer Ditte Julie også, at hun selv har måtte lære at navigere i, hvad hun ønsker at dele på Instagram.

“Jeg har modtaget nogle slag, nogle mere berettiget end andre. Jeg har skulle finde min måde, hvordan jeg kan være ægte og ærlig her på Instagram uden at bliver for privat,” forklarer hun.

Foto: Instagram @dittejuliejensen

 

Læs også

Tommy Ahlers deler lykkelig nyhed: “Jeg glæder mig vildt meget”

 

 

 

Dagens Gossip