Verdens mest triste kat søger ny familie

Katten Tucker lider af en genetisk sygdom, som får hendes ansigtsfolder til at hænge, og hendes hud til nemt at være ekstra sart.

Det betyder, at den lille hunkat konstant går rundt og ser umådeligt trist, stenet og kedsommelig ud. Sydommen er også grunden til, at hun konstant går rundt iført en mini-t-shirt.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Helte-video går viralt: Mike redder 10 baby-ænder fra kloak

Men den rødstribede mis har ikke haft noget særligt at være trist over i sit liv- lige indtil nu, hvor hun er blevet indleveret på et dyre-adoptionsbureau, fordi hendes ejer ikke længere kan tage sig af hende.

Adoptionsbureauet er nemlig bange for, at der ikke er nogen, der vil eje katten, som ikke ligefrem udstråler en smittende livsglæde.

LÆS OGSÅ: Sorte katte efterlades - alt for grimme på Instagram

Men selvom hunkatten ser ud, som om, alverdens dårligdom har ramt hende på én gang, bliver hun i sin adoptionsbeskrivelse beskrevet som en “meget sød og elskværdig” kat.

- Tucker elsker at sidde på skødet og lege med garn og legetøj. Hun elsker også at blive kløet under hage og bag ørerne, og hun er rigtig god til børn, lyder kattens ‘biografi’.

LÆS OGSÅ: Panda faker graviditet for at få mere mad

På trods af adoptionsbureauet bange anelser, har der dog været en stor interesse for den triste hunkat, efter at hendes billeder har taget en tur rundt på de sociale medier.

- Tucker, den vidunderlige abnormale kat. Mon de vil flyve hende til London for mig? skriver Claire Bates på sin Twitterprofil.

- Omg, Tucker, skat, vi vil gerne adoptere dig. Den fantastiske kat med særlige behov kan nu adopteres, og vi elsker hendes fjæs, siger ‘Zmonline’.

Se billederne af verdens mest triste kat hér:

 

Dagens Gossip