‘Vild med dans’-stjerne om at bo med Asta: Har måttet kæmpe med stor fobi

Kamille Isaksen

4 uger siden

|

14/06/2024
Underholdning
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Sebastian Buhl tager nu tyren ved hornene.

Dagens topnyheder

Hvis du var en af dem, som fulgte med i årets udgave af 'Vild med dans', kunne du nok ikke undgå at lægge mærke til den ekstreme kemi, der var mellem danseparret Asta Björk og Sebastian Bull.

Efter danseprogrammet blev det officielt, at de nu også dannede par privat. Siden har parret også kunne afsløre, at de er flyttet sammen.

Men det er ikke kun Asta som er flyttet sammen med Sebastian, det er Astas kat, Mini, også. Det har altså betydet, at Sebastian har måtte arbejde med en stor frygt.

Han er nemlig langt fra glad for de firbenede pelsdyr med ni liv.

Det fortæller han til SE & HØR.

“Jeg har jo altid været pisse bange for katte og synes, det har været et nøjeren dyr. Et utilregneligt dyr, fortæller han til bladet.

Men forholdet med Asta, har altså fået den populære skuespiller til at se sin frygt i øjnene – og heldigvis, så er Mini ikke så slem.

“Når man skal være sammen med Asta, så er det jo også en del af pakken, at hun har en kat. Så må jeg jo også arbejde på min fobi for katte, hvis jeg skal være sammen med Asta,” lyder det også fra Sebastian Bull.

Det er dog ikke det eneste, som Sebastian Bull har udfordret sig selv med. Han kan nemlig også fortælle, at han snart skal i gang med at lære islandsk, så han bedre kan forstå Astas sprog og hvor hun kommer fra.

Asta Björk blev en del af Vild med dans for første gang i 2018.

Den dengang kun 20-årige islænding formåede sammen med dansepartneren, skuespilleren Simon Stenspil, at gå hele vejen og til sidst kunne løfte trofæet over hovedet, mens musikken bragede i baggrunden og konfettien fyldte lokalet.

Siden da er det blevet til seks sæsoner i TV 2-programmet og en række flotte placeringer fra Björks side.

Blandt andet kunne hun endnu engang placere et vindertrofæ på reolen derhjemme i 2021, da hun vandt med sangeren Jimilian, og senest blev det til en kvartfinaleplads med Sebastian Bull, som hun nu er kærester med.

Sebastian Bull er skuespiller og har blandt andet medvirket i Submarino, Jagten, 9. april, De frivillige og De forbandede år 2.

Herunder kan du se opslaget fra da parret offentliggjorde, at de var flyttet sammen.