Umut Sakarya trækker sig fra Vild med Dans

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Umut Sakarya vil ikke være blandt danserne i morgen aften, når der igen er Vild med Dans. Det skyldes, at han har trukket sig fra programmet på grund af de mange negative kommentarer.

Umut Sakarya har været et vildt bekendtskab i denne sæson af ‘Villd med Dans’. I det første program var kokken den helt store favorit til at ryge ud af programmet, men overlevede, og har sidenhen været blandt favoritterne til at nå langt.

Det skyldes særligt, at han har fået masser af opbakning fra folk på de sociale medier, og det skabt en ny ‘Allan Simonsen-stemning’ hvor mange tv-seere har været rasende over, at Umut der aldrig scorede højt hos dommerne, fik lov til at fortsætte i programmet.

Læs også

Denne kommentar fik Umut til at trække sig fra Vild med Dans

Nu har de utilfredse tv-seere så fået deres vilje, for kendiskokken Umut Sakarya har valgt at trække sig helt ud af ‘Vild med Dans’ og det skyldes de mange negative kommentarer, som amatørdanseren har modtaget i løbet af sæsonen.

Kommentarerne er dog spidset til, og det er altså det, der får Umut Sakarya til at forlade Vild med Dans.

“Jeg har lært, at man skal sige fra, når noget bliver for meget, og jeg er ved at knække over nu. Alt det hate, der er kommet på de sociale medier gennem hele sæsonen, er blevet endnu vildere,” skriver Umut Sakarya på sin Instagram-profil.

Herunder kan du se et screenshot Umut har taget, hvor han bliver svinet til af en person, der mener, at man skal koge suppe på Umut. 

View this post on Instagram

Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget og man er ved at knække midt over. Derfor har jeg valgt at trække mig fra Vild Med Dans. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter. Jeg har knoklet i de sidste 10 år for at dygtiggøre mig i mit erhverv og skrabet penge sammen for at åbne min kro. Jeg har måtte ofre så meget for min profession og jeg kan simpelthen ikke risikere at blive svinet til eller blive ødelagt fordi jeg gerne vil have det sjovt i en dansekonkurrence. Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke. Jeg er evigt taknemlig over alle dem som har støttet mig og som har gjort, at jeg fik lov til at være med i programmet og opleve alle de fede ting som også fulgt har med, men det er simpelthen tippet over med alt det negative, som jeg virkelig ikke har brug for i mit liv. Slet ikke når den negativitet går hen og bliver målrettet mod mine forretninger som intet har med programmet at gøre. Jeg vil undskylde mange gang til dem som gerne vil se mere af os i Vild Med Dans, men jeg kan virkelig ikke mere og det er nok bedst at slutte mens legen er god i stedet for en grim afslutning for mig. Og Jenna, hende kommer jeg til at savne i min hverdag og alle de sjove stunder vi havde sammen i træningslokalerne og i mens vi dansede. Hun har lært mig utrolig meget og været ved min side igennnem alt det her. Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer, en fantastisk veninde og jeg er så beæret over at have lært hende at kende. Hvad gør jeg nu? De næste stykke

A post shared by Umut Sakarya (@umutsakarya) on

 

"Derfor har jeg valgt at trække mig fra Vild Med Dans. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter," lyder det fra Umut i sit opslag.

TV2 har bekræftet, at kendiskokken har trukket sig for programmet, og det vil højst sandsynligt betyde, at ingen dansere kommer til at forlade Vild med Dans i morgen aften.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

 

 

Dagens Gossip