X Factor: Han forlader programmet i aften

Foto: Aldo Navoni / Ritzau Scanpix

Vi tager hul på sæsonens første live-show af X Factor i aften, og dermed skal vi også finde den første deltager, der skal forlade programmet. Bookmakerne virker overbeviste om, hvem det bliver.

Så er det endelig blevet tid til det første live-show i dette års X Factor. De ni deltagere er allerede fundet, og indtil videre ser det ud til, at alle dommerne har en solid chance for at kunne vinde det hele.

Der er dog en dommer, der får det svære end de andre, og i aften kan Oh Land allerede miste sin første deltager.

Læs også

Nyt forslag fra trafikministeren: Kommunen skal kunne beslaglægge og sælge din bil

Tager man et kig hos Danske Spil, så er det rapperen Kali, der står som den store favorit til at forlade programmet i aften. I skrivende stund kan man få odds 3.00 på, at Kali bliver stemt ud af danskerne i aften.

Skulle det ikke blive rapperen, der rapper sine egne sange, så vil det måske blive Ankerstjernes gruppe, Smokey Eyes. De står nemlig til odds 3.25 hos bookmakeren.

De vinder programmet

Selvom de fleste af deltagerne i X Factor sikkert er meget nervøse, når afgørelsen falder, så er der flere deltagere, der bestemt ikke bør føle sig utrygge.

Magnus og Aksel der blev stemt ud i 5 chair challenge, men alligevel fik et wildcard er nu favoritter til at vinde programmet. Det er de til samme odds som Alma, og derfor giver de alle odds 25.00, hvis de forlader programmet i aften.

En outsider der ligger på vippen til begge dele er Emil. Der er ingen tvivl om, at han er den deltager, der har den dårligste sangteknik, til gengæld har han charme, selvtillid og en krop der kan bevæge sig, og derfor vil han sikkert være et hit hos danskerne.

Emil er 4. favorit til at forlade programmet i aften, hvor man får odds 7.50, hvis det sker.

Hvad der kommer til at ske i aften, kan du se, når Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne træder frem på skærmen klokken 20.00 med hver deres tre deltagere.

Læs også

Mobbeoffer på 9 år klar til at dø: 'Jeg vil stikke mig selv i hjertet'

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip