Oversigt: Vejret DMI

DMI: Sådan bliver vejret i weekenden

Så er det endelig blevet fredag, og det betyder, at de fleste kan gå på weekend lige om lidt. Herunder kan du se, hvordan vejret kommer til at blive i weekenden.

DMI advarer mod ‘farligt’ vejr

Det bliver desværre ikke en dag, hvor det bliver specielt godt vejr. Det regner fra morgenstunden, og både DMI og politiet advarer mod de 'farlige' forhold.

Advarsel fra DMI: Risiko for voldsomt vejr

Eftter en rigtig lun dag er det desværre blevet tid til en rigtig dårlig en af slagsen. DMi advarer mod voldsomt vejr, og flere steder i landet står det allerede ned i stænger.

DMI: Her bliver der 20 grader i dag

I dag kan det blive helt op mod 20 grader visse steder i landet, og det skulle holde tørt det meste af dagen.

DMI: Her bliver det 20 grader

Selvom vi er godt inde i efteråret, så forventes det alligevel, at der bliver hele 20 grader i løbet af dagen i morgen.

DMI: Varm weekend i vente

Så er det endelig ved at være weekend, og heldigvis så bliver det en ganske lun en af slagsen. Desværre kommer der også en del nedbør og blæst.

DMI: Så længe fortsætter de varme grader

Det er måske svært at tro på, men prognosen fortæller i øjeblikket, at den varme temperatur vil fortsætte flere uger endnu.

DMI: Nu bliver det 18 grader i weekenden

Det er op og ned med det danske vejr i øjeblikket. Vi harn netop haft minusgrader, men nu skal vi til at have sommertøjet frem igen.

DMI: Overraskende vejrmelding

Hvis man tager sidste uge med i ligningen, så er det en yderst overraskende vejrmelding, som DMI kommer med til denne uge. Det ser nemlig ud til at blive ganske lunt i det meste af landet.

DMI: Lun overraskelse i vente

Det var isende koldt, da de fleste danskere stod op i morges og skulle fragte dem selv på arbejde. Fra i morgen kommer det dog til at blive meget bedre, da vi nærmer os 15 grader og stigende temperaturer.

DMI: Pivkold weekend med minusgrader

Hvis man havde forhåbninger om en lun weekend, så kan man desværre godt tro om igen. Det bliver isende koldt mange steder, hvor der forventes ned til -2 grader.

Ad 728x90