Disse seks flirtefejl skal du ikke begå

Cecilie Monggaard Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

Du synes, du ser brandgodt ud, inden du går ud af døren lørdag aften for at gå i byen med veninderne, og du er sikker på, at fyrene vil flokkes om dig, som var du en honningkage. Men som aftenen skrider frem sker der ingenting. Hvad gør du galt? Måske er det fordi, du laver nogle af disse seks flirte fejl, som Top Flirting Tips. Com, via brugerundersøgelser, er kommet frem til er de allerværste.

Sådan skal du score med dit kropssprog

Du klamrer dig til veninderne
Kvinder har det med at klamre sig til veninderne, når der er en mand, de godt kan lide. De er bange for at gøre sig sårbare, men resultatet er, at manden opgiver, fordi han synes det er for svært at bryde igennem venindepanseret. Så gør dig fri af venindeflokken.

Du flirter med andre
Kvinder har en tendens til at flirte med en helt anden, end ham de egentlig er interesseret i. I virkeligheden er det for at gøre sig interessante, men den taktik virker ikke. Manden bliver forvirret, og trækker sig efterhånden tilbage.

Du lukker dig inde og spiller kostbar
Mange kvinder gemmer sig bag en mur, når de er interesseret i en mand for at undgå at blive såret. I stedet spiller de kostbare. Men manden vil opfatte det som om, at kvinden er uinteresseret. Prøv i stedet diskret at vise, at du er modtagelig for hans flirt og sørg for at holde flirten i gang.

Du lytter ikke
Kvinder er faktisk ikke så gode til at lytte, som de selv tror. Selvom det er naturligt, at man i venindekredsen kan afbryde eller snakke i munden på hinanden, så er det ikke noget, der tiltrækker mænd. Hvis du hele tiden styrer samtalen over på dig selv, så vil han opfatte dig som en dårlig lytter eller, endnu værre; som selvoptaget. Lyt i stedet til ham og stil interesserede opfølgende spørgsmål.

Du er for frembusende
Én ting er, at du ikke skal være for reserveret, men du skal heller ikke være for frembusende og nærmest jagte manden. Vis interesse uden at være overgearet, og lad ham føle, at han skal arbejde lidt for sagen. Mænd kan som bekendt godt lide at være jægeren.

Du snakker om dine problemer
For mange kvinder er det helt naturligt at tale om deres problemer for at knytte bånd til andre, men det er altså ikke noget, der tiltrækker mænd. De kan opfatte dig som bitter og usikker, og helt no go er det at tale om eks-kæresten, det kan få dig til at fremstå som om, du endnu ikke har sluppet ham. 

 

Dagens Gossip