Foråret kommer endelig i weekenden: Op til 10 grader på søndag

I løbet af ugen kan danskerne se frem til lunere vejr, mens weekenden byder på både sol og helt op til 10 varmegrader.

Flere steder i landet vågnede danskerne tirsdag morgen op til et gensyn med vinteren, da et flere centimeter tykt lag sne var faldet i løbet af natten.

Tilmed bød en isnende nordvind på masser kulde og en chill-faktor på mellem minus to og minus ni grader.

Allerede om formiddagen var det meste af sneen dog smeltet igen takket være en lun og skinende forårssol, og har man fået nok af sne og kulde i denne omgang, så er der godt nyt på vej. Hos DMI oplyser man nemlig, at de næste dage byder på endnu mere sol samt højere varmegrader.

Tirsdag holder tørt, mens solen giver os mellem to og syv graders varme, og selvom der stadig er nattefrost ned til minus syv grader, så bliver onsdag omtrent ligeså flot.

Læs også

48-årig mand fra Kalundborg kaldte 53-årigs hustru grim - det skulle han aldrig have gjort

Ganske vist byder onsdag ikke på helt ligeså meget sol som tirsdag, men til gengæld fastholder vi temperaturer på mellem tre og syv grader. Enkelte steder i landet er der dog mulighed for småbyger - muligvis med slud.

Torsdag starter trist med skyet og diset vejr, ligesom morgenen byder på regn, slud eller tøsne i den sydlige del af landet. Temperaturerne stiger dog i løbet af dagen og når op på mellem tre og otte graders varme. Lunest bliver det i Jylland. 

Læs også

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

Fredag ligner meget dagen før med lidt regn hist og her og dagtemperaturer mellem tre og otte grader, men når weekenden rammer, kan danskerne for alvor se fem til et skud forår.

Lørdag byder på lidt af hvert. Sol af og til i den nordvestlige del af landet, men ellers mest skyet og lidt regn enkelte steder. Temperaturerne vil dog bevæge sig op mellem fire og ni graders varme og søndag vil det lune forårsvejr for alvor forkæle os. 

Her kan vi nemlig forvente dagtemperaturer på mellem 5 - 10 grader, mens solen også vil kigge frem i løbet af dagen. Om natten når temperaturen også kun lige ned omkring frysepunktet, så alt i alt kan vi se frem til at løsne på halstørklædet og måske træde ud af den allervarmeste vinterjakke.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip