Hovedpine er det mest normale Covid-19 symptom ved dobbelt vaccinerede patienter

Foto: Shutterstock

Hovedpine er angiveligt det mest normale symptom ved dobbelt vaccinerede patienter. Den irriterende hovedpine er symptom ved 69% af nuværende sager.

Det mest normal symptom ved corona, har ændret sig, siden virussen begyndte at sprede sig, i hele verden.

Tabet af lugt- og smagssansen var et tydeligt symptom, i starten af pandemien, nyere varianter har givet forskellige symptomer, blandt andet hovedpine.

Læs også

Dagen inden den store dag: Jakob Ellemann med skarpe beskyldninger og ét særligt håb

Konstant hovedpine er en af de mest almene symptomer, set ved fuldt vaccinerede patienter, det fortæller en talsmand for Zoe Covid Study App, ifølge Mirror.

Sundheds Appen, holder øje med dominante Covid symptomer, og prøver at komme med en forklaring på, hvorfor at vaccinerede personer oplever anderledes symptomer.

Ifølge nyeste data fra Zoe, ramte hovedpine 69% af deres brugere. Appen bruges til indsamle data om folks forløb med Covid-19.

Hovedpine kan selvfølgelig også stamme fra at være forkølet eller have influenza, men appen forklarer hvordan du kan kende forskel fra det også til Covid.

Hovedpine betegnes for, at være en af de tidligste symptomer på corona virussen, og er mere almindelig end andre symptomer som hoste, feber eller tab af smagssansen.

De fleste mennesker oplever hovedpine i starten af forløbet, og i gennemsnit vil vare i tre til fem dage. Det skriver Mirror.

Zoe undersøgelsen deler andre tegn på ‘Covid hovedpine’ som er:

-Moderat til stærk smerte

-’Bankende’, ‘massene’ eller ‘stikkende’ smerter

-Begge sider i hovedet, og ikke bare i den ene side

-Varer i mere end 3 dage

-Normal smertestillende virker ikke.

“Hovedpine kommer højst sandsynligt sammen med træthed og tabet af lugtesansen.” Det skriver Mirror.

Læs også

Dennis afslører: Sådan undgår du smertefulde toiletbesøg

 

 

 

 

 

Dagens Gossip