Nyt studie afslører: Disse landes mænd har de største 'vedhæng'

Foto: Shutterstock

Et nyt studie har rangeret forskellige landes mænds penislængde, og du havde nok ikke gættet førstepladsen.

Det er almen kendt, at mænd fra Afrika har større 'vedhæng' end gennemsnittet, mens mænd fra Asiens 'snabler' er kortere end de flestes. 

Et nyt studie, som har rangeret mænd i 86 landes penislængde, har dog afsløret, at det land i verden, vis mænd har de længste 'anakondaer', ikke ligger i Afrika.

Læs også

Militæranalytiker: Vesten ender med at "gå ind" i Ukraine, og Rusland er ikke alene

Onlineapoteket 'From Mars' har ifølge Ladbible ved hjælp af data fra Google sammenlignet penislængden hos mænd fra 86 forskellige lande, og resultatet har placeret danske mænd højere end blandt andre både tyske og norske mænd. 

Navin Khosla, som er én af de farmaceuter, som står bag undersøgelsen, har udtalt:

"Uanset om folk er bekymrede for størrelsen eller formen eller enhver anden ting for den sags skyld, så har de fleste af os tænkt over, om vores er stor nok. Penisstørrelse kan have stor indflydelse på selvtilliden [...]."

Undersøgelsen har dog vist, at selvtillidsproblemer på det punkt ikke er noget, som man behøves bekymre sig om, hvis man er fra Ecuador. 

Det sydamerikanske lands mænd har nemlig ifølge undersøgelsen de største 'vedhæng', som i gennemsnit måler 17,61 centimeter i erigeret tilstand, hvilket er 10,54 procent længere end verdensgennemsnittet.

Foto: From Mars

Efter Ecuador kommer det afrikanske land Cameroon med 16,67 centimeter, stærkt forfulgt af Bolivia, Sudan og Haiti med henholdsvis 16,51 centimeter, 16,47 centimeter og 16,01 centimeter. 

Resten af top 10 udgøres af Senegal, Gambia, Cuba, Holland og Zambia. 

Der er altså hele fem afrikanske, fire syd- eller mellemamerikanske og kun ét europæisk land på top 10, og man må derfor konkludere at fordommen om, at afrikanske mænd har store 'vedhæng' ikke er helt forkert. 

Samtidig fastslår undersøgelsen, at det også er rigtigt, at asiatiske mænd har forholdsvis små 'vedhæng'. 

De nederste fem lande på listen er nemlig alle sammen asiatiske lande. 

Det er Hong Kong med 11,19 centimeter, Sri Lanka med 10,89 centimeter, Filippinerne med 10,85 centimeter, Taiwan med 10,78 centimeter og til aller sidst kommer Cambodia med 10,04 centimeter.

Danske mænd får en delt 30. plads med mænd fra Argentina og El Salvador med en gennemsnitslængde på 14,88 centimeter i erigeret tilstand.

Foto: From Mars

Lige før Danmark kommer Mexico med 14,92 centimeter, og lige efter kommer Serbien med 14,87 centimeter. 

Danske mænd slår både tyske (39. plads med 14,52 centimeter), norske (45. plads med 14,34 centimeter) og finske (54. plads med 13,77 centimeter), men bliver slået af svenske (24. plads med 24,08 centimeter).

Læs også

Dansk læge forklarer, om det giver mening at købe og indtage jod

 

 

 

 

 

Dagens Gossip