Vædder stjernetegn

Skrevet af webmaster

281 uger siden

|

01/01/2019
Vædder stjernetegn dato
For vædderen handler det om at være i front, og de er sande igangsættere, men de har også en anden side, hvor det er svært følge tingene til dørs, og hvor kritik ikke er velkomment.

Dagens topnyheder

Har du fødselsdag mellem 21. marts og 19. april er dit stjernetegn vædder. Et privilegie du deler med selveste HC. Andersen og Lady Gaga.

Vædder stjernetegn

Man kan næsten se det på tegnet – vædderen er en flokleder. Vædder er også dyrekredsens første stjernetegn, så det er ikke nogen tilfældighed, at de har talent for at sætte sig i spidsen for projekter og give dem en god start.

Har du vædder som stjernetegn, er du karismatisk og har gåpåmod i en misundelsesværdig grad, og andre lader sig villigt lede på vej eller afveje af din åbenhed og hjælpsomhed.

Du er optimist og nysgerrig på livet.

Desværre er en god start eller hjælpevillighed ikke det samme som en god afslutning. Gassen har det nemlig lidt med at gå af ballonen for vædderen, der ikke nødvendigvis får fulgt tingene til dørs, og oveni det er vædderen ret utålmodig og kan have svært ved at takle manglende kontrol.

Vædderen - den lyse side

Vædderen har det bedst med stå ved roret og tage styringen. Og de er gode til det.

Du inspirerer også andre med dit energiske og initiativrige væsen og din opfindsomhed og gåpåmod kender ingen lige.

Du kan godt lide at udforske områder og er impulsiv af natur. Derfor kaster du dig med stor lyst over nye opgaver og frygtløs og optimistisk i din tilgang til den og i forhold til det forventede resultat.

Der findes ingen problemer – kun udfordringer – og de kan løses og vejen fra tanke til handling er kort. Du får simpelthen ting til at ske.

Væddere er frembrusende både i karriere, hvor de ikke overraskende ofte går efter job og projekter, hvor de kan lede andre, og i kærlighed, hvor de elsker med store armbevægelser.

De er store livsnydere, og forstår at sætte pris på alt det gode, der kommer deres vej.

Livet omkring vædderen går stærkt. De lever i nuet, men deres medfødte impulsivitet kan dog både være en gave såvel som en forbandelse.

Vædderen - den mørke side

Vædderen har behov for kontrol. 

De vil hellere give ordre, frem for at modtage ordrer, hvilket betyder at alt er godt, så længe det går godt, og interessen for projektet eller opgaven er intakt.

Men de har ikke den store tålmodighed, og vil hellere påbegynde noget nyt i stedet for at få afsluttet alt det, der er gang i. Derfor efterlader de et spor af uafsluttede arbejde efter sig.

Andres forslag, hjælpsomhed eller gode råd, bliver hurtigt opfattet som kritik, og så er vædderen klar til angreb, for når tingene går en vædder imod, viser der sig imidlertid en helt anden side end det positive, foretagsomme og impulsive vædder stjernetegn. 

Deres voldsomme temperament kan både resultere i raserianfald og hysteri, hvilket gør det svært for deres omgivelser.

De har stort fokus på deres egen situation og følelser og meget lidt på andres, og det skader både deres samarbejde og samvær med andre mennesker, der kommer til at opfatte dem som dominerende, kontrollerende, irriterende, selvglade eller ligefrem egoistiske og usympatiske.

Ikke mindst fordi vædderen ofte opfatter alle andre som mindre talentfulde end dem selv, og derfor ikke kan se, hvorfor andre så skal bestemme. 

Og vædderen har ingen problemer med at lade omgivelserne vide, at det er sådan, at det forholder sig uanset situationen.

Det gode råd

Der skal arbejdes løbende med tålmodigheden, for den koster alt for mange løse ender og uafsluttede projekter, og det er synd, for på den måde, når du aldrig at sole dig i resultatet af dit arbejde eller mærke at tilfredsstillelsen ved at sætte det sidste punktum.

Det svarer lidt til, at hvis du var en landmand, såede marken og passede den og plejede den i et stykke tid, og derefter lod den forgå, i stedet for at høste og inkassere fortjenesten.

Vær ikke bange for at lade andre tage styringen nogle gange, og se det som en lejlighed til at udforske og lære andre måder at gøre tingene på, som du jo elsker, i stedet for se det som et tab af kontrol.

Øv dig også i at tænke FØR du taler. Sig sætningen inde i dit hoved, inden du lader den slippe ud over læberne. Det kan spare dig for meget besvær og frustrationer i det lange løb både i dit privatliv og arbejdsliv.

Se oversigt over alle 12 stjernetegn her.