”Dette er jeres kaptajn. Vi kan desværre ikke lette fordi…" Passagerne kunne ikke tro, hvad de hørte

Det skulle have været en flyvetur som så mange andre, da britiske Dan Lobb satte sig i et fly på vej mod Belfast. Det varede dog noget, før flyet kunne komme i luftet. Det skriver The Sun.

For flyet var nemlig forsinket – og årsagen? Et skænderi mellem to flyansatte om, hvem der skulle pakke vandflasker ud.

Skænderiet mellem de to stewardesser – en mand og en kvinde – eskalerede hurtigt, mens de måbende passagerer kun kunne se til.

Èn af disse var som sagt Dan Lobb, en pensioneret britisk tennisspiller, der løbende opdaterede omverdenen om det særprægede skænderi via sin Twitter-profil.

- Mit EasyJet-fly er vendt tilbage til gaten, da flypersonalet har et skænderi. En medarbejder bliver sat af flyet. Forsinket, lød det i den første af Dan Lobbs tweets.

Siden fulgte op til flere opdateringer, hvori han løbende fulgte udviklingen på det bizarre skænderi.

Artiklen fortsætter under billedet

- EasyJet-kaptajnen forklarer, hvorfor vi er forsinkede! Dette er uvirkeligt. To flyansatte bliver sat af flyet, skrev Dan Lobbs blandt andet i sine tweets. Foto: Twitter/Dan Lobbs

Det stod hurtigt klart for de fleste passagerer, at konflikten var opstået over, hvem af de to stridende medarbejdere, der skulle pakke vandflasker ud.

Skænderiet udviklede sig dog i en retning, så det stod klart for de fleste af passagerene, at de to overhovedet ikke brød sig om hinanden og til sidst nægtede at flyve sammen.

- De kan bare ikke lide hinanden!! En diskussion over hvem der skal passe vandflasker eller noget i den stil, skrev Lobbs efterfølgnede.

Til sidst måtte flyets kaptajn gribe mikrofonen og bede de ventende passagerer, om tålmodighed, mens konflikten blev løst.

Til sidst blev de to ophidsende flypersonaler eskorteret ud af flyet, hvor de efterfølgende blev erstattet af to ansatte, der var i stand til at arbejde sammen.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip