10-årig dreng går tur med denne hjort hver morgen - årsagen er hjerteskærende

Hvis bare man kunne gøre noget for ham.

En dreng gik hver morgen en tur med en hjort i byen Chicago i USA, hvilket undrede folk i området. 

Det viste sig, at baggrunden for drengens morgenture var, at hjorten var blind, og den 10-årige hjalp den med at finde små områder med græs, så den kunne få mad. 

En mand tog et billede af det og lagde det ud på billedetjenesten Imgur, hvor hun fortalte, at hun havde kontaktet en dyreværnsorganisation, der ville tage sig af den blinde hjort fremover. 

- Min kone og jeg tog dette billede i går, efter vi havde oplevet det ske i nogle dage. Min kone kontaktede en dyreværnsorganisation, og de vil nu hente hjorten, så den kan blive bragt til et beskyttet skovområde, hvor der vil blive holdt øje med den, og den ikke risikerer at blive dræbt i trafikken, skriver han og understreger, at han er ked af det på drengens vegne, fordi han sandsynligvis kommer til at savne sin ven.

- For de af jer, der er oprørte over drengens følelser: Hans reaktion var meget moden, han havde kun gået med den i nogle dage, og han havde ikke givet den noget navn eller begyndt at anse den som et kæledyr

- Han tog hende heller ikke med indenfor eller fodrede hende hjemmefra. Han ville bare sørge for, at hun var okay og sikker, skriver naboen.

Han fandt efterfølgende ud af, at der var flere i området, der havde hjulpet den blinde hjort. 

- Da den blev hentet talte jeg med flere i nabolaget, og det tyder på, den er blevet fodret og holdt væk fra trafikken i over en uge. Men drengen var klart den mest omsorgsfulde og søde, skriver han og lægger op til, at han vil forsøge at belønne drengens indsats. 

- Min kone og jeg vil nu kontakte hans mor for at finde ud af, hvordan vi kan belønne hans omsorg. vi kommer i første omgang til at indramme dette billede til dem, og så vil vi tilbyde ham en udflugt til hjortens nye skov, som han kan besøge, så snart han vil, slutter han af. 

 

 

Dagens Gossip