10 grunde til at date en ældre mand

Vi er i hvert fald helt nede med punkt nummer 7.

Man siger, at alder bare er et tal. Men der er nu visse fordele ved, at være sammen med en partner, der har nogle år på bagen:

1. Han er moden.
Er du træt af umodne fyre? En ældre mand har med sine år på bagen oparbejdet en selvsikkerhed og en ro, som skinner igennem, når du er sammen med ham.

2. Han har lært af sine fejltagelser.
Vi laver alle fejl. Men den modne mand kender konsekvenserne - han har oplevet dem på sin egen krop. Derfor er det mindre sandsynligt, at han begår den samme fejl igen.

3. Han hviler i sig selv.
Han behøver ikke være smart og vise sig over for sine venner. Han er vokset fra sin usikkerhed og fundet ud af, hvem han er, og hvad han står for.

4. Han har sit eget hjem.
Du slipper ikke kun for svigerforældrene, men også for irriterende bofæller, som kommer brasende ind i tide og utide.

5. Han har styr på sit liv.
Job. Tjek. Bolig. Tjek. Økonomi. Tjek. Den modne mand har styr på tingene. Så hvis du er træt af at betale for din studerende partner, bør du måske overveje at date en fyr, som er ude på arbejdsmarkedet.

6. Han ved, hvad han vil have.
Han har prøvet lidt af hvert. Det betyder, at han ved, hvad han kan lide og går efter det. Der er ikke så meget slinger i valsen.

7. Han er en erfaren elsker.
Han har sandsynligvis haft en del sex-partnere og prøvet lidt af hvert under lagnerne. Han ved, hvordan man tilfredsstiller en kvinde - og hvad han selv kan lide og giver bedre sex i senge.

8. Han kan lære dig en masse.
Han øser gerne ud af sin livserfaring. Både under lagnerne og som verdens bedste makker i Trivial Pursuit.

9. Han har ikke brug for en mor.
Er du træt af mænd, der ikke kan tage ansvar for sig selv? Den modne mand har ikke brug for, at du ordner sagerne for ham.

10. Han får dig til at føle dig ung.
I hans selskab vil du altid være den unge kvinde - uanset, hvor gamle I bliver.

Der er et yndigt land - Her finder du Danmarks nationalsang. Der er et yndigt land synges til højtider og større sportsbegivenheder. 

Ældrecheck - Ældrechecken er til ældre som ikke har den store formue. Her kan du læse om ældrecheck satser og hvordan søger om pensionstillæg.

Topskat - Regler og seneste skattegrænse satser. Alt hvad du bør vide om topskat i Danmark.

 

Dagens Gossip