10 sætninger som du aldrig må sige på jeres første date

Det er nemt at komme til at kvaje sig på den første date. Derfor får du her 10 sætninger som du aldrig må sige på jeres første date, så du kan undgå pinligheder.

Den første date er aldrig den nemmeste, og det kan være svært at komme igennem den. Listen over, hvad man kan dumme sig med, er lang, men her får du 10 sætninger som du aldrig må sige på jeres første date, så du slipper for at begå de fejl.

Disse sætninger må du aldrig sige på jeres første date

Her kan du se, hvad du skal undgå at gøre samt et par gode råd, der kan få den første date til at forløbe glattere.

1. ”Dejligt sted. Jeg plejede også at komme her med min ekskæreste.”

Alle har en fortid, men der er ingen der gider at høre om den romantiske del af den på den første date.

2. ”Hvor er det rart, at du er så afslappet og rolig. Min eks var altid så hidsig og sygeligt jaloux.” 

Hvem har lyst til at gå ind i et forhold, hvor der er udsigt til en masse dramatik i bedste fald og mulige voldsepisoder i værste? Svaret er ingen, hvis de ellers er rimelig velforvaret.

3. "Må jeg tage et billede af dig?"

Selvom daten går rigtig godt, så lad være med at hive kameraet frem. Det kan let blive akavet og en smule stalkeragtigt.

Der kan selvfølgelig være situationer, hvor der sker noget virkelig sjovt og anderledes, og så kan det måske give mening at tage et billede, hvor din date også figurerer, men som udgangspunkt, skal du lade mobilen blive i lommen eller tasken.

Læs også

6 fejl du aldrig må begå på første date

4. "Det er min eks der ringer - er det ok, hvis jeg lige tager telefonen?"

Det med at lade mobilen lægge gælder også ved telefonopkald og navnlig, hvis det er din eks.

Selvom I måske har børn sammen og der kan være mange andre undskyldninger for at tage telefonen, bør du undgå det medmindre, at det absolut er nødvendigt, såsom at dit barn selv ringer.

Du skal være til stede i nuet. Og du skal aldrig fortælle din date, hvem det er der ringer, hvis det er dine forældre eller din eks.

Ved forældrene ser det temmelig uselvstændigt ud og upassende, at du prioriterer at besvare opkald fra dine forældre midt under en date. Ved eksen siger det næsten sig selv, at man pludselig er tre på en date for to personer.

5. “Nej tak, jeg skal ikke have dessert. Jeg er på kur.”

Det er helt ok, hvis du gerne vil uden om de søde sager eller har andre kostrestriktioner som du ønsker at overholde, men lad være med at inddrage din date i dem. Fokus på jeres første date skal ligge på at lære hinandens personlighed at kende, og restriktioner på kosten er besværlige, hvorfor udsigten til at skulle tilbringe en masse tid sammen med en, der måske giver endda utilsigtet giver en dårlig samvittighed eller få en til at foretage andre valg end det som man egentlig havde lyst til, er ikke tiltalende. Du kan altid berette om dine kostvaner, når I er kommet længere ind i forholdet, og det dermed b

(Vil daten kokkerere til dig på en senere date, er det for eksempel en rigtig god idé at lige gøre opmærksom på, hvis der er ting, som du ikke spiser, fordi du enten ikke kan lide det eller er direkte allergisk over for det. liver relevant.

6. ”Jeg tror ikke på sex før ægteskabet.” 

Denne er kun ok, hvis du på forhånd ved, at du er på date med en der er religiøs og derfor muligvis kan have gjort sig de samme tanker. Ellers er det no go.

7. “Jeg er meget krævende i sengen.” 

Det kan både være en decideret turn off, men det kan også skabe tvivl eller ængstelse hos din date, der kan være usikker på, om han eller hun kan leve op til de krav, som du så stiller.

Læs også

8 overraskende fejl du begår på første date uden at vide det

8. "Tager du regningen?"

Del altid regningen, medmindre din date selv tilbyder at betale for det hele ud af det blå. Vi lever i en tid med ligestilling, og hvad end du er mand eller kvinde, så er det rart at vide, at man sidder overfor en person, der kan klare sig selv og ikke lader andre betale for dagen og vejen.

9. "Jeg hader mit job."

Det kan godt være, men lad være med at komme med negative udtalelser på den første date, der jo helst skal være hyggelig og ikke fyldt med en masse brok. Ikke mindst fordi det tvinger din date til at spørger, hvorfor og så er vi inde i en spiral, der ender med et negativt indtryk.

10. ”Jeg er mest til store/små bryster/veludrustede mænd/kroppe uden tatovering osv.” 

Udtalelser der går på udseendet er no go. Du må selvfølgelig godt give komplimenter, men lad det handle om beklædning.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip