10 tegn: Sådan kan du se om din partner elsker dig

Hvis du har en partner, er du forhåbentlig ikke i tvivl om, at han eller hun elsker dig. Men sommetider kan tvivlen alligevel komme snigende i selv det mest velfungerende parforhold. Her er ifølge Psychology Today en række tegn på, at din partner elsker dig.

Elsker han mig?

1. Han vil være sammen med dig.
Viljen og lysten til at bruge tid på jeres forhold er nøglen til en lang og god relation. Selvom begge parter har travlt med job, familie, venner og andre ting, så er det altafgørende, at I prioriterer hinanden.

2. Han spørger til din dag.
Han viser en oprigtig interesse for, hvordan du har det og hvad, der foregår i dit liv og din hverdag. Denne nærhed er med til at knytte stærke bånd imellem jer.

Læs mere: Sådan er du i sengen ifølge dit stjernetegn

3. Han stoler på dig.
Tillid er altafgørende for et sundt og velfungerende parforhold. En partner, der ikke sender mistænksomme beskeder, når du er i byen med veninderne, viser tillid og oprigtig omsorg.

4. Han hjælper dig, når du har brug for det.
Det er ikke for sjov, at man siger i medgang og modgang. Når din partner kommer forbi og plejer dig, når du er rigtig syg. Eller skifter din vandhane, når den er i stykker. Så er det et sikkert tegn på, at han holder af dig.

5. Han respekterer dig.
Respekt for hinanden er en meget vigtig del af det gode parforhold. Lytter din kæreste, når du ytrer din mening - også selvom I overhovedet ikke er enige?

Læs mere: Derfor er ‘Tyren’ den perfekte partner i livet og kærligheden

6. Han bringer det bedste frem i dig.
Han øger dit selvværd og får dig til at føle dig værdsat. Vi vil gerne være sammen med mennesker, som får os til at have det godt med os selv.

7. Han inkluderer dig.
Han tager dig med på råd, når han skal træffe vigtige beslutninger - store som små. Det viser respekt, og at din partner betragter dig som en væsentlig faktor i sit liv.

Læs mere: Disse 6 ting vil ske, når du dagligt har sex med din partner

8. Han ser dig.
Hvis din partner kigger på dig, når du taler - eller hvis du tager ham i at kaste blikke din vej - så er det et tegn på, at han holder af at være i dit selskab.

9. Han viser det.
Sex er ikke den eneste måde, I kan være fysiske på. Når din partner nusser dig i håret, lader hånden hvile på din skulder, eller giver dig et stort kram, så er det tegn på, at han føler en væsentlig forbindelse til dig.

10. Han taler gerne om fortiden.
Hvis I taler om fortiden på en positiv og konstruktiv måde, så kan det faktisk styrke jeres forhold i både nutiden og fremtiden.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

.

Dagens Gossip