12-årige Emil elsker Metallica og Motörhead men har ingen at spille med

Foto: Shutterstock, videoen af Emil kan ses nedenfor.

Hvad gør man ikke for sine børn? Emil manglede et band at dyrke sin passion for hård rock med, men så tog hans far affære og delte sønnens trommeevner på Facebook.

Hvad gør man, når man er 12 år, spiller trommer og elsker hård rock? Ønskescenariet ville selvfølgelig være at spille sammen med ligesindede, men hvor finder man jævnaldrene med matchende talent og forkærlighed for Metallica, Nirvana og Motörhead?

Det spørgsmål forsøgte Jakob Svagin at besvare for sin søn, ved at dele sønnens trommeskills på Facebook, og opslaget tog hurtigt fart. Mere en 10.000 har set 12-årige Emil groove sig gennem rockklassikere fra 'Ace of Spades' til 'Smells Like Teen Spirit'.  

"Det ville være en stor hjælp, hvis I ville dele eller sende videre til folk, som måske kunne kende nogen andre børn, som også elsker at spille rock," skriver Jakob Svagin og den opfordring tager vi hos Dagens.dk til os. Kære Jakob, den er hermed delt :)

Reaktionerne er entydigt positive. 

Mikkel Scott Sørensen skriver bl.a. "Ikke dårligt overhovedet. Specielt Blackened og Slayer, det er ikke nemt at holde det tight i det tempo! Jeg er godt nok 22 år men det er da lige før man får lyst til at jamme haha :)"

Mette Schou er lidt mere kortfattet og skriver bare: "Super video og trommeslager."

Vi ønsker Emil held og lykke med at finde et band. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip