12 ting hun ville ønske du gjorde, mens I har sex

12 hede tips til at få temperaturen i soveværelset til at stige mærkbart. Din kvinde vil elske dig for at afprøve dem alle!

Dagens.dk skrev i går om de 10 ting han ville ønske du gjorde, mens I dyrker sex. Men mændene skal selvfølgelig ikke snydes for at have at vide, hvad kvinderne omvendt gerne vil have dem til at gøre lidt oftere i sengen.

Som vi skrev i går, kan sex hurtigt blive en kedsommelig oplevelse, hvis den ene part er passiv og glemmer at give udtryk for, hvor dejlig og fræk den intime stund er.

Her er 12 bud på, hvad mænd kan gøre under sex for at vise konen, kæresten eller engangsknaldet, at øjeblikket er vidunderligt. 

1. Tag fat i hendes baller
Dine hænder kan meget nemt gøre oplevelsen ekstra fræk for hende, hvis du tager godt fat hendes røv, mens hun ligger under dig eller sidder på dig. Klem til og hjælp hende med rytmen, så dine stød bliver ekstra dybe.

2. Hold om hendes ansigt
Sæt en hånd på hver side af hendes ansigt og kig hende i øjnene, mens du bevæger hofterne. Så bliver det ikke mere intimt mellem jer.

3. Tal til hende
Hvisk I hendes øre, hvor lækkert det er, og hvor dejlig du synes, hun er. Fortæl hende, når du er ved at komme - hun vil elske at høre, hvor meget hun tænder dig. 

4. Forkæl hendes bryster
Nus blidt hendes brystvorter eller slik dem, mens I er godt i gang med akten. Det vil fordoble nydelsen for hende. Men drop at mase og ælte dem - det er ikke rart for nogen. 

5. Forandring fryder
Sørg for at variere din rytme, så hun rigtigt kan mærke dig. Langsomme, dybe stød med indlagte pauser er god afveksling fra det høje tempo. Det forlænger samtidig jeres sex og gør orgasmen vildere.  

6. Hold en pause og slik hende
Hun vil blive vild i varmen, hvis du holder en pause fra penetrationen for at forkæle hendes underliv med tungen. Bliv ved indtil du mærker, at hun er tæt på klimaks og fortsæt så med at have sex. Hun vil elske det!

7. Hold om hende
Hvis I er kærester, vil hun virkelig nyde, at du holder hende helt tæt, mens I sex. Det styrker forbindelsen mellem jer og gør, at hun føler sig tryg og elsket. Jeres sex bliver kun bedre af, at I føler jer tætte og mærker stort nærvær. 

8. Fortæl hende, hvad du vil have
Du behøver ikke altid at tage styringen, men en gang imellem må du gerne være den dominerende, der fortæller hende og viser hende, hvad du vil have. Hold hendes hænder fast over hovedet på hende, kys hende dybt, vend hende om, når du vil, og tag fat i hendes hår.

9. Kys hende alle steder
Giv hende små kys over hele kroppen og fortæl hende samtidig, hvor lækker hun er. Hun åbner sig helt op, når hun mærker, hvor meget hendes krop tænder dig. 

10. Giv lyd fra dig
Det kan godt lyde lidt bizart med høje støn fra en mand, men hold ikke de naturlige lyde og den tunge vejrtrækning tilbage. Hun elsker at høre, at du er tændt, og det sender samtidig et signal om, at hun skal blive ved med det, hun gør. 

11. Hun skal også komme
Sex handler lige så meget om hendes nydelse som din. Hvis hun ikke er kommet før dig, så SKAL du gøre arbejdet færdigt - ikke noget med at rulle om på siden med en 'surt show for dig'-attitude. Brug dine hænder eller din tunge og giv udtryk for, at du ønsker, at hun skal have en orgasme. Det må ikke virke som en pligtopgave - så kommer hun aldrig. 

12. Vær nærværende bagefter
Lig i ske med hende, nus hende i håret og på kroppen, tal sammen. Jeres tid sammen i sengen efter knaldet er lige så vigtig som selve akten. Selvom du virkelig har lyst til at sove, så brug lige lidt tid på at kysse og ae hende. For jeres begges skyld. 

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip