14-årige Anna vejede 140 kilo og smugspiste hver nat: Blev kvalt i sin livret

Nils Würtzenfeld

400 uger siden

|

10/11/2016
Viralt
Foto: Privatfoto/Shutterstock
Foto: Privatfoto/Shutterstock
En teenage-pige led en tragiske skæbne, da et syltet æg satte sig fast i halsen på hende.

Dagens topnyheder

Michael og Sally Sexton vidste godt, at deres barnebarn Anna Sexton havde en svaghed for syltede æg (pickled eggs), men ingen kunne vide, at den traditionelle engelske spise, ville tage livet af den 14-årige pige. Det skriver Metro.

Foto: Privatfoto

Anna boede hos sine bedsteforældre i Gloucestershire i det sydvestlige England. Selvom hun i forvejen var svært overvægtig, og vejede tæt på 140 kilo, så holdt pigen, ifølge bedsteforældrene, af at snige sig ned i familiens køkken sent om aftenen for at spise et syltet æg til natmad.

Det havde hun også gjort 8. juni i år, men på tragisk vis satte ægget sig fast i halsen på Anna Sexton. Hendes bedstefar kom ilende til og forsøgte at give sit barnebarn førstehjælp, mens der blev tilkaldt en ambulance.

Foto: Privatfoto

- Kort efter klokken 19.00 den aften, hvor Anna døde, så Sally Sexton hednes barnbarn i køkkenet, men forlod rummet, da hun fik et telefonopkald. Efterfølgende hørte hendes bedstemor sin mand råbe efter hjælp, og da hun vendte tilbage til køkkenet, så hun Anna ligge på gulvet, mens hendes mand forsøgte at give førstehjælp, oplyser retsmediciner David Peake.

Desværre stod Annas liv ikke til at redde, og hun blev erklæret død kort efter ankomsten til Gloucestershire Royal Hospital.