14-årige Elias forsvandt under voldsom storm: Nu har politiet gjort et uhyggeligt fund

Nils Würtzenfeld

384 uger siden

|

01/03/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
Amerikansk politi har i weekenden fundet et lig, som frygtes af være en forsvunden 14-årig.

Dagens topnyheder

I weekenden gjorde politiet i Los Angeles, USA et uhyggeligt fund, da man fiskede et ukendt lig op af en lokal flod. Det skriver Ktla.com.

Liget blev fundet af en civilperson, og efterfølgende har politiet kunne oplyse, at kroppen var slemt medtaget efter at have været transporteret et godt stykke af den brusende flod.

Politiet arbejder stadig på at identificerer liget, men det frygtes allerede nu, at der er tale om den 14-årige dreng Elias Rodriguez, der har været forsvundet siden 17. februar.

Rodriguez forsvandt, da han var på vej hjem efter skole samtidig med at en voldsom storm ramte området.

Undervejs ringede Elias Rodriguez til sin mor for at fortæller, at han var på vej hjem, men siden har ingen set eller hørt fra den 14-årige dreng. 

Der har siden været forlydender om, at drengen blev revet med at de store vandmasser, der opstod i forbindelse med det voldsomme vejr, og da drengens rute fra skole ikke ligger langt fra Los Angeles River, hvor liget i weekenden blev fundet, frygtes nu det værste.

The Los Angeles County Coroner's Office er i øjeblikket i gang med at bruge tandaftryk for at fastslå, om der er tale om den 14-årige dreng.

Siden Elias Rodriguezs forsvinden har der været udlover en dusør på 50.000 dollars – over 400.000 kroner, ligesom flere storstilede eftersøgninger har været sat i værk.

Søndag valgte Los Angeles bogmester, Eric Garcetti da også at kommentere på den tragiske forsvinden.

- Ord kan ikke beskrive den smerte, som Elias’ sørgende familie har følt siden hans forsvinden. Jeg har derfor bedt mit kriseberedskab, som har været sammen med familien, om at gør alt for at hjælpe dem gennem dette sande mareridt, lyder det fra borgmesteren.

En anden tragisk fortælling om en ligeledes 14-årig dreng er historien om, hvordan en 14-årige skoleelev tæskede en kun 12-årig skolekammerat indtil han gik i koma.