17-årig kørt ned af travl mor: Nægtede at hjælpe ofret fordi hun "havde meget travlt"

- Mine børn bliver bange, hvis de ser dit blodige ansigt, sagde bilisten og forklarede, at hun ikke havde tid til at hjælpe, da hun skulle nå at aflevere sine børn til tiden.

Der var ikke meget hjælp at hente, da 17-årige Taron Stead blev kørt ned af en kvindelig bilist i den engelske storby Sheffield.

Teenageren var ude at køre på sin nye mountainbike, da han midt i morgentrafikken blev ramt af bilen med kvinden bag rattet.

Synet af drengens blodige ansigt fik bilisten til at forklare, at hun ikke ville skræmme sine børn i bilen ved at blande sig mere i trafikuheldet.

- Hun sagde til ham, at der var børn i bilen, og hun ikke ville gøre dem bange. De var også ved at komme for sent i skole, og derfor kørte hun bare videre, forklarer Naomi Pickard, der er mor til den uheldige teenager.

Hun har valgt at stå frem i håbet om, at mulige øjenvidner vil træde frem og hjælpe politiet med oplysninger om den travle flugtbilist.

Det skriver American Now.

Taron Stead pådrog sig flere kvæstelser og blå mærker i ansigtet ved påkørslen, men heldigvis var de ansatte på en skole i nærheden flinke til at hjælpe ham.

Læs også: Læger tager nyfødt dreng fra mor, og da han kommer tilbage, opdagede moren, at noget er helt galt

Han blev senere kørt til undersøgelse på hospitalet, og chokket over den manglende hjælp er derfor det værste, der skete ved ham i forbindelse med påkørslen af den travle mor.

 

 

Dagens Gossip