19-årig muslimsk pige tog på Starbucks: Fik ydmygende besked

Foto: Privat

En 19-årig muslimsk pige skulle bare have en lille kop kaffe fra Starbucks, men hun gik derfra med en nedværdigende og ydmygende besked.

Det er standard, at baristaerne i Starbucks og andre kaffekæder skriver navne på de kopper, som de giver til kunderne. 

Det skulle angiveligt være begyndt som et marketingstunt, men som efterfølgende har varet ved, fordi det er praktisk, når kundens ordre er klar.

Læs også

Tjek din e-Boks: 716.000 danskere har fået vigtig besked

Netop disse navne på kopperne har dog medført flere bizarre historie, og nu er endnu en af dem at finde, efter at en 19-årig muslimsk pige fik sig en stor ydmygelse.

Kvinden der bar en hijab gik ind på en Starbucks i St. Paul, Minnesota den 1. juli. Her bestilte hun en kaffe, og baristaen gik med det samme i gang med at skrive på koppen, som den unge pige snart skulle have.

Da kaffen var færdig og kvinden fik sin kop, blev hun dybt forarget, da hun så hvilket navn, der stod på hendes kop.

Skrev ISIS på koppen

ISIS

Navnet der primært forbindes med den militante gruppe Islamisk Stat.

“Da jeg fik min drikkevare, var jeg i chok over, at man stadig den dag i dag kan finde på at skrive noget som dette,” fortæller pigen Aishah ifølge LadBible.

“Jeg følte mig ydmyget, nedgjort og rasende,” fortæller hun.

Aisha klagede med det samme over navnet på koppen, men bestyren i butikken forsvarede den ansatte med, at det er let at tage fejl af navne. Hun fik dog en ny drink og et gavekort på $25.

Det var dog ikke nok for kvinden, der ville have den ansatte fyret. Ifølge en talsmand fra butikken, så fortæller han, at det ikke var en bevidst handling fra den ansatte, men at det var en uheldig fejl, der burde være undgået.

Læs også

Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til den værst tænkelige besked

 

 

Dagens Gossip