20-årige kvinde sælger sin mødom, efter hendes families hus brændte ned

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

24/10/2016
Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
For at dække udgifterne til et nyt hjem til familien har en ung kvinde valgt en opsigtsvækkende måde at skaffe pengene på.

Dagens topnyheder

I 2014 kunne Katherine Stone se sin families hjem i flammer, efter en ildebrand uheldigvis fik fat i hjemmet i Seattle, Washington i USA. Det skriver The Sun.

Selvom huset efterfølgende var tæt på totalskadet, havde familien ikke råd til at flytte i noget nyt, da de ikke havde nogen forsikring. Det fik den unge kvinde til at søge efter alternative måder at tjene penge, så hun kunne hjælpe sin familie.

En dag faldt hun over en Facebook-annonce for et lovligt bordel, og det gav hende en idé.

Foto: Youtube

Hun kontaktede bordel-ejeren, Dennis Hof med et tilbud: Hun ville sælge sin mødom, så hun kunne hjælpe sin familie, og det skulle han hjælpe hende med.

Hof forlangte dog 50 procent af indtægterne, og derfor landede prisen for Katherine Stones mødom på hele 2,4 millioner. For det beløb kunne Dennis Hof få sin andel, mens Stone havde råd til at købe et nyt hus til familien.

Foto: Twitter

Efterfølgende har Katherine Stone dog mødt en mur af kritik fra personer, der fastslår, at sex – og især den første gang – bør finde sted på grund af kærlighed og ikke penge.

Men den unge kvinde har et kækt svar til sine kritikere:

- Hvis man tænker over det, så gør jeg det af kærlighed – til min familie. Og i disse økonomisk svære tider kan I bebrejde mig?

Katherine Stone, der i øvrigt håber på at uddanne sig til jurist, har dog tænkt sig at arbejde fem år på bordellet, selv efter hendes mødom er blevet solgt.