21-årig kvinde advarer: Frække bikinibilleder afslørede alvorlig sygdom

Privatfoto

En engelsk kvinde har et vigtigt budskab til andre, efter en række selfies viste sig at afsløre en livsfarlig sygdom.

Det startede som en irriterende detalje, men endte med at redde hende liv.

Sådan lyder historien for 21-årige Cloe Jordan fra Wolverhampton i England, der i længere tid havde gået og været rigtig træt af et mørkt modermærke på sin mave.

Især når den unge kvinde tog bikini-selfies syntes hun, at den markante, mørke plet var i vejen, og at den tog fokus fra hendes ellers veltrænede krop.

Privatfoto

Privatfoto

- Jeg havde hadet det (modermærket, red.) i et stykke tid, og hver gang jeg havde bikini eller pænt undertøj på og tog en selfie, følte jeg, at det var i vejen. Det var derfor, jeg besluttede, at gå til en læge for at få det fjernet, forklarer Cloe Jordan.

Derfor opsøgte hun i januar en læge, men da den 21-årige salgskvinde først løftede op i trøjen og afslørede det uønskede mærke, blev hun mødt af en bekymrende mine fra lægen.

Læs også

Kristina ser sin kæreste gå på knæ foran gravsted - så går sandheden op for hende, da hun ser navnet på stenen

Efter en række spørgsmål måtte Cloe Jordan indrømme, at modermærket oven tid var vokset i størrelse og ligeledes havde ændret farve.

- Jeg har haft mærket på min mave, siden jeg blev født, men da det startede med at vokse, tog jeg mig ikke af det. Det var først sidste sommer, at jeg lagde mærke til, at mit modermærke havde ændret sig, men jeg var ikke bekymret, forklarer Cloe Jordan.

Det fik hendes læge til at foretage en test, der efter tre måneder kunne fastslå en skrækkelig nyhed. Cloe Jordan havde modermærkekræft.

- Jeg gik til læge i starten af januar, da jeg ikke brød mig om, hvordan det så ud, men havde ingen idé om, at det var livstruende. Jeg følte mig følelsesløs. Jeg har aldrig forestillet mig at få noget så alvorligt, mens jeg var ung, fortæller hun.

Privatfoto

Privatfoto

Lægerne var med det samme bange for, at kræften var i gang med at sprede sig, og derfor besluttede man at operere modermærket væk med det samme.

Operationen, der fandt sted for to uger siden, efterlod et ar på Cloe Jordans ellers perfekte mave, men det er et ar, som hun er lykkelig for. Der minder hende nemlig om, hvordan hun ved et tilfælde opdagede den livsfarlige sygdom.

Heldigvis for Cloe Jordan havde kræften ikke spredt sig, og den 21-kvinde kunne derfor ånde lettet op, da lægerne overbragte hende den gode nyhed efter operationen.

Læs også

Dykker åbner mystisk kasse på bunden af sø: Bliver skrækslagen over, hvad den gemmer

Modermærkekræft opstår ofte, hvis man udsætte kroppen for for meget sollys, men da Cloe Jordan fra naturen siden har en lys og sart hud, har hun aldrig været den store solbader.

Hendes modermærkekræft er derfor opstået uden, at man kan pege på en egentlig årsag. 

Siden har Cloe Jordan delt billeder af sit ar på sociale medier for at advare andre om, at de modermærker, vi går og tror, er harmløse, sagtens kan gemme på en mørk og potentiel  livsfarlig hemmelighed.

Derfor opfordrer Cloe Jordan til, at man bliver tjekket hos lægen, hvis man har den mindste mistanke til, at ens modermærker med tiden har forandret sig.

Læs også advarslen: Ung kronraget mand banker på folks døre - giv ham IKKE penge

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip