24-årige Alma nægter at barbere sig: ‘Kæresten elsker mit skæg’

Ane Sørensen

378 uger siden

|

18/04/2017
Viralt
Alma Torres Foto: Facebook
Alma Torres Foto: Facebook
I mange år har amerikanske Alma Torres forsøgt at skjule sin skægvækst. Men nu har den unge kvinde besluttet, at hun vil stå ved sig selv og sin lidelse.

Dagens topnyheder

Siden 24-årige Alma Torres var teenager, har hun haft en kraftig skægvækst. Det skyldes, at den amerikanske kvinde lider af PCOS - Policystisk Ovariesyndrom.

En lidelse, som Alma Torres fik konstateret, da hun var 16 år gammel, og som udover skægvæksten har fået hende til at tage på og gjort den unge kvinde infertil.

Det skriver The Sun.

Alma Torres Foto: Facebook

Lige siden hun fik diagnosen har Alma Torres forsøgt at skjule sit skæg for andre mennesker. Hun har da også fået nogle grimme kommentarer med på vejen på grund af sin lidelse.

Fremmede mennesker har ifølge Alma Torres kaldt hende for grim og bedt hende om at barbere skægget af. Kommentarerne er dog oftest faldet på internettet og ikke ansigt til ansigt.

Men i august sidste år besluttede Alma Torres, at det skulle være slut med at skjule sin ansigtsbehåring. Derfor begyndte hun at lade hårene gro. Alma Torres håber, at hun på den måde kan være et forbillede for andre kvinder, som kæmper med lignende lidelser.

Alma Torres Foto: Facebook

Taylor, som er Alma Torres’ kæreste gennem fem år, bakker op om hendes beslutning om at omfavne sig selv:

- Hun er stadig smuk i mine øjne, og hendes skæg definerer hende ikke. Det er bare hår, og det har ikke noget at gøre med, hvordan en person føler sig og burde aldrig kunne ændre på det, siger Taylor og tilføjer:

- Det er det indeni, der betyder noget. Det er noget, der er naturligt, og der er ikke noget galt med det.

Det unge par håber på, at de en dag kan blive forældre på trods af de udfordringer, som Alma Torres lidelse skaber.